Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej på er mina fina vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och är barnfri från och med idag och en vecka framåt. Gud vad jag ska vila, sova och förhoppningsvis träna lite. Har typ slutat träna helt för har helt enkelt inte klarat av det med mitt mående. Men det saknas i mitt liv! I skrivande stund ligger jag fortfarande i sängen med mannen och ska snart äta sushi i parken och sedan få till ett pass på gymmet ihop. Var så längesedan nu som sagt och idag känns det ändå som att jag har orken till det.

Vi har haft sjuka barn här hemma till och från större delen av veckan men har ändå hunnit med lite roligheter innan det bröt ut.

Mina cravings om kvällarna ;p Något sött, fräscht, vattnigt och krispigt.

Lillgomman! I fina kläder från RS Sports.

Vi har umgåtts med bästa vännerna!

Sommartjejerna <3

Handlat rosa fiskespö till Jolie enligt hennes önskemål, köpt små frön att plantera samt var sin såpbubblehandske till barnen.

Såhär ser dom ut och finns på Ö&B!

Har planterat allt detta och vet att det knappast kommer att bli något av det (förutom av dillen kanske) men barnen tyckte att det var så roligt att sätta ut i krukor och vattna.

Lite frukt och proteinella.

Tacoskväll! Jag åt med linser blandat med tacosås och tacokrydda istället för sojafärs.

Hade några barnfria timmar i lördags så såg ”Man VS Bee” (tror jag den hette) på Netflix! Fick oss ett gott skratt.

Mannen har tagit med Jason ut på massor av fiskerundor och han har fått napp alla gånger. Han blir överlycklig över fisken och det är så kul att se. Sedan har han lyckats tappa ännu en tand med. Snart har han typ inga mjölktänder kvar.

Vi har varit på Lycksele djurpark som varje sommar och gud vilken flopp det var. Inga djur var synliga förutom sälarna, björnarna, marsvinen och getterna. SKITdyrt inträde (med tanke på att det knappt fanns något att se), jättedyr mat och attraktioner + att hälften var ur funktion typ. Nej, där dog nog vår årliga tradition att åka dit sommar efter sommar.

Vi har köpt en pump till poolen.

Så äntligen har barnen en pool! =)

Jag har bott i ett fint loungeset och längtar tills hösten när det inte är lika varmt. För wow vad gosigt, mjukt och härligt det är. Älskar ju mysset och extra mycket nu som gravid.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Julia

    Bra att ni inte ska dit mer! Ställen som har djurarter instängda som egentligen ska vara i det vilda ska man inte stötta!! ☺️

  2. Joline Gustaffson

    Hej fina! Är i samma vecka som dig och har åkt på världens svampinfektion. Min förra graviditet hade jag svamp nästan hela tiden så hoppas att det inte blir så igen:(((. Har du några tips??

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Åh vet inte om det funkar när man väl fått svamp men jag använder den blå tuben från Multigyn i förebyggande syfte hela tiden och det funkar :)<3 men vet att dom har en mot svamp med så prova den, kram <3

  3. Malin

    Håller verkligen med om lycksele, vi var där för 2 år sedan. Då var inte ens tivolit öppet, men de berättade endå om hur fantastiskt roligt det var för barn. Tur att sonen var lite för liten för att förstå 😂

  4. Emma

    Bor i LSE. Och JA! Djurparken har blivit en stor flopp. Inte ens vi som bor här vill betala in oss. Sedan den nya ägaren tog över så har allt blivit sämre. Och precis som du skriver, det har blivit snuskigt dyrt på allt!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish