Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Onsdag

Hej fina ni!

Kikar in här en snabbis. Har vabbat nu på senaste så har inte kollat datorn alls på typ två dagar. Barnen har fått hög feber och noll andra symptom så dom har mest legat i ett rum med AC och ätit glass. Sovit har dom också gjort massor! Även jag och mannen slumrade till en stund på dagen – så skönt och välbehövligt!

Mina sjuklingar! <3

Imorgon ska vi äntligen ta tag i att köpa en till AC och kanske en fläkt med! Är helt overkligt varmt här hemma och jag längtar typ till höst, vinter och kyla igen. Sjukt att man aldrig är nöjd.

Annars har vi grillat massor, varit på ett till ultraljud (tycker det är så mysigt att få se bebisen så kan inte låta bli) och bara varit hemma.

Är så sjukt häftigt att få se i 3D. Jag unnar mig ultraljud ganska ofta för att det hjälper mig att inte må lika dåligt. Fram tills att man börjar känna rörelser kan det ju annars kännas rätt overkligt att man faktiskt är gravid över huvud taget. 

Gjorde bananpannkakor till lunch idag. Med varma hallon blandat med agavesirap, kvarg och lite nutella.

Innan sjukdomen bröt ut så bodde vi utomhus! Med isglass, vatten och linschips.

Mammsen =)

Och den blivande pappan. Så lycklig att han är min man!

Marinerade grönsaker, lök och champinjoner i sweetchilimarinad. Sååå gott!

Och gjorde laxpaket med denna krydda, dill, smör, pressad vitlök, örtsalt, peppar och pressad citron.

Och till potatissalladen så hade jag rädisor, sockerärtor och potatis. Medan potatisen kokade blandande jag ihop grönsakerna med creme fraiche, majonäs, örtsalt, dill och peppar.

Gjorde massor så att det finns till imorgon med.

Slutresultatet!

Grillmästaren =)

Tips på goda såser till grillat!

Mums!

Har annars hunnit ha en myslunch med mannen bara vi två.

Och fått hem nya glas som jag är kär i. Har även dom små modellerna på dessa men har önskat dom stora så länge nu. Nya favoritglas helt klart!

Annars har min bästa vän varit här och fotat för sitt företag. Dom tillverkar inredning i betong och vi inväntar just nu ett matbord till vår uteplats från dom. Är så peppad och allt är så fint!

Önskar er en fin kväll. Jag mår sååå illa så måste stänga ner datorn och vila nu. Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Ellen

    Vilka färger var det på läpp produkterna från Nyx du tipsade om på instagram häromdagen? 🙂 vill beställa men glömde spara storyn så nu har jag glömt vilka nyanser det var! <3

  2. Linda

    Investera i en luftvärmepump istället🤗 billigare i drift och behöver inte trixa ut någon slang genom ett fönster. Så har du både AC på sommaren och värme på vintern. Vi köpte en vanlig luftvärmepump till nedervåningen och en takkasset luftvärmepump till övervåningen. Och ställer ner den på 20grader på natten så det blir skönt och svalt i hela huset. Innan dom hade vi 29grader på övervåningen och olidligt att sova i.

  3. Linda

    Angående feber utan andra symtom.

    Sonen här hemma för snart 3 veckor sen åkte också på hög feber utan andra symtom. Låg på 39,9 som mest men dagen efter så var han feberfri.
    Enligt ssk som jag pratade med då sa att det är något som går nu. Att det kan vara början till influensan som inte har gått runt pga pandemin.

  4. Nina

    Hej!
    Vart har du köpt pampasgräset på sista bilden? Är på jakt efter det men läser bara dåliga recensioner om alla torkade strån. Vad tycker du om de du har?
    Tack för en fin blogg 🙂
    Nina

  5. Fia

    Hej G!
    Har ni börjat prata namn nu när ni vet att ni med största sannorlikhet väntar en son? Blir det även denna gång ett namn på J? 🤔 Tack för en fin blogg och allt du delar med dig av 🌸

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish