Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er <3 En ny dag med brutal värme! Vad tycker ni om det? Skönt? Jobbigt?

Jag tycker att det är så härligt med solen och värmen men tänker också på klimatet.. Det kan ju inte vara bra att det inte ska regna på jättelänge. För av vad jag har förstått så ska det vara strålande sol och supervarmt under en lång tid framåt. Rätta mig om jag har fel!

Igår var vi iallafall och badade med en av mina närmsta vänner och hennes barn. Barnen hade sååå roligt och jag låg helt utmattad på en filt på stranden och njöt av gott sällskap och fika. Nästa år kommer jag förhoppningsvis att ha en liten bebis att jaga runt så ska försöka njuta av att jag bara kan släppa loss mina stora barn och vara åskådare. Det har varit en milstolpe länge för mig – det där att slippa passa upp och hålla koll exakt heeeela tiden. Är en så skön känsla att bara kunna öppna altandörren och låta dom springa runt ute med grannbarnen samtidigt som vetskapen om att dom är stora och att det går bra finns där. Det är gals för mig om något. Sen är ju tiden upp till 4-årsåldern (det är ju typ då dom blir mer självständiga) också otroligt mysig och jag ser fram emot det som komma skall.

Slår mig så ofta hur stora mina ungar faktiskt är nu.. När jag skulle hämta Jolie på föris för ett tag sedan så hade jag med mig Jason och han rusade fram mot grinden och utbrast ”DÄR ÄR JOLIE, hon gungar!!”. Någon sekund innan hade jag tänkt tanken på att jag såg två stora tjejer i gungan (vi var ju en bit bort) och hade inte en tanke på att det faktiskt var MIN dotter som var en av dom stora tjejerna. För att inte tala om min son då.. Som börjar ettan och skolan ”på riktigt” i höst. Är så stolt över mina små. Och så tacksam att jag har fått dom. Det jobbigaste jag har gjort är att bära, föda och ta hand om dom men det också det finaste som någonsin har hänt mig.

Två av dom få bilderna som jag tog igår =)

Och något som gör mig glad är när jag får videosnuttar och bilder på min man när vi är ifrån varandra, haha. Blir alltid lika varm i hjärtat och tycker att det är så mycket mysigare än bara ett sms. När han är bortrest och fiskar i flera dagar så finns det nog inget bättre än att få se hans fina face lite då och då och få sakna lite extra.

När vi kom hem igår kväll så hade han gjort pizza så vi satte oss ute och åt innan barnen fortsatte leken med grannarnas barn. På vår lilla gata med sex hus så tillkommer det för övrigt tre nya bebisar i år och jag tycker att det känns SÅ härligt. Och dom andra barnen är i Jason och Jolies ålder. Älskar vårt område och vill aldrig flytta härifrån typ. Vi pratade om att det vore nice att köpa lägenhet i stan när vi är gamla för att även kanske ha en fjällstuga och äga något utomlands och bara det gav mig en klump i magen ;p Haha.. Och det är ändå tankar om livet typ 30 år bort.

Ha en underbar dag. Kram/G

Kommentarer

  1. Rebecka

    Hej!
    Har du börjat må bättre igen? Så härligt att få följer er vardag både här och på instagram 😍

    Jag har själv för en vecka sedan fått ett plus på stickan efter ett missfall. Jag är så rädd och nervös samtidigt so. Jag försöker vara positiv. Än har jag inga symtomet alls och det känns konstigt, då börjar man fundera om allt är som de ska eller inte…

    Hur gör du för att tänka positivt? Behöver lite råd och lugnande, då de är min andra graviditet (inga barn sen innan, men ett missfall)

    Kramar ❤️

    1. Josefin

      Hej Rebecka.

      Var bara tvungen att skriva och svara dig för din kommentar lugnade mig massor. Jag fick ett missfall förra veckan (på min födelsedag..) och just nu känns det hopplöst att bli gravid igen. Tack för att du ger mig lite hopp!

      Dessutom, det är bara ca hälften av alla gravida som får symptom så som illamående m.m. Lugna dig med den tanken och njut av att inte ha några symptom!

      Kram ❤️

      1. Rebecka

        Hej Josefin!

        Vad tråkigt att höra med missfall, beklagar! Jag förstår dig verkligen. Fick missfall i april och jag var så ledsen flera dagar. Sedan har det gått i perioder. Vi blev förvånade att det ändå gick så pass fort och jag var lika som dig, noll hopp för att bli gravid igen. Jag önskar er all lycka till!

        Och tack för att du lugnade med med symptom. Jag ska njuta!
        Kram ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish