Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Midsommar och en son

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er <3

Min blogg har legat nere hela dagen så därav min tystnad + att jag ju som ni vet faktiskt har sjukskrivit mig på en viss % vilket har varit en ENORM lättnad med tanke på mitt mående. Har ju varit det i tidigare graviditeter med men detta är första gången jag är det som egen företagare. Det är lite krångligare men det är absolut värt det. Precis som läkaren sa så är den bästa medicinen mot en tuff graviditet med illamående inte faktisk medicin utan att man FÅR vila och FÅR känna att man inte måste göra något alls. Att det är nog att gå runt och vara gravid och överleva dagen typ.

Annars har vi hunnit fira midsommar med fina vänner:

Vi har också fått veta att vi ska få en SON! Det känns så himla fint och jag är lyckligast i världen. Dock så har jag alltid dålig magkänsla och är alltid orolig att något ska gå fel så vet att jag inte kommer att slappna av förrän efter RUL när jag får se om hjärta/hjärna/organ osv ser bra ut hos bebben. Är så trött på att jag är en person som alltid är inställd på det värsta men kristänket kom efter att Jolie föddes. Innan det tänkte jag ”det händer inte mig” som många andra. Nu tänker jag ”det händer mig” och kan knappt glädjas över att jag väntar barn med mannen som jag är så kär i. Förväntar mig nästan att något ska bli fel för att jag inte orkar bli besviken. Ja, ni som förstår, ni förstår.

Imorgon ska vi jobba lite på dagen och sedan ska jag möta upp Tove och barnen i parken för att leka i ett par timmar. Vi ska också fylla upp barnens pool här hemma! Det behövs i denna värme. Är för övrigt SÅ glad över att vi köpte en AC förra året för det är sååå kvavt på övervåningen när den varma luften stiger uppåt. I barnens rum så har vi en vanlig bordsfläkt och två öppna fönster för att dom ska kunna sova över huvud taget.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har varit och tränat nu ikväll och är så så så så svag. Kan inte ta i alls typ.. Försöker acceptera det och sänka kraven men har så mycket press på mig själv på gymmet att det är svårt vissa stunder. Blir mest ledsen av att försöka mig på vikter och övningar som jag kunde göra för ett par månader sedan. Men men.. Jag skapar ju ett liv så det är vad det är =) Efter duschen blir det kvällsfika med mannen framför någon serie. Han är och tränar just nu för övrigt. Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Ida

    Mina två senaste graviditeter var vi på flera tidiga ultraljud, allt såg bra ut, fick jätte bra på Nipt och kub men på Rul så upptäcktes fel på kroppsdelar och hjärta. Läkaren sa att inga tester eller ultraljud kan garantera att man föder en frisk bebis.
    Har nu valt att inte skaffa fler barn, har en frisk dotter.
    Ångesten som en graviditet skulle ge mig är inte värt det.

    1. Maria

      Förstår att du bara vill väl men otroligt onödigt i situationen. Lite som en granne som sa till mig att många barn födda döda 2 dagar innan min igångsättning när jag hade haft en fruktansvärt graviditet och kämpa länge för en graviditet.

    2. Elle

      Det är ju därför man gör RUL.
      Kromosomförändingar kan man upptäcka tidigt men oegannosv ser man ju senare.

      Synd att du avstår, om det inte är något ärftligt så händer det ju troligen inte igen.

  2. Carolina

    Vilken vecka får man göra test för kromosom-avvikelser? 🙂 och hur lång tid tog det innan ni fick veta resultatet?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish