Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

HELGEN

Gjorde proteinelladipp med frukt till lördagsmys här hemma som vi åt framför en film. Jag kunde dock inte äta grädden alls, kändes så fett och äckligt i munnen ;p

Var på en lyxig och efterlängtat behandling hos min fina Leila. Fick så härlig ansikts och huvudmassage i en timme i kombination med lite mask och peeling. Köpte med mig två favoritprodukter som tagit slut här hemma med. Använder mest Exuviance som ni vet men har även fastnat för märket Math Scientific som har en kräm med niacinamide (ger mindre synliga porer, jämnare hudton och bättre fukthalt i huden) som jag älskar. Något jag däremot är sjukt dålig på nu som gravid är att vänta mellan alla steg av min hudvårdsrutin. Är för snabb på att gegga på serum på serum och följa upp med kräm. Vet att man ska vänta någon minut mellan varje produkt men jag orkar bara inte när jag knappt orkar stå på benen ibland. Så vet egentligen inte hur mycket effekt min rutin gör för min hud längre, haha. Har iallafall för mig att det är väldigt viktigt att vänta en stund mellan varje steg.

Vi har varit på ett väldigt tomt Leos lekland. Så lyx att få ha det för oss själva.

Barnen har färglagt massor då det har regnat hela helgen lång. Vi skulle egentligen åka och fiska under lördagen men vädret tillät inte det. Det får bli nästa vecka!

Fotboll spelas för fullt varje vecka! Jolie är åskådare i år men nästa år kanske hon sparkar boll hon också.

ÄLSKLING <3

Barnen har varit på kalas hos några av våra närmsta vänner. Vi vuxna anslöt mot slutet, tog en kopp kaffe och babblade ikapp. Så trevligt.

Vi har målat tröjor då ett av biblioteken i stan hade det som aktivitet under helgen. Barnen ÄLSKADE det. Så roligt ändå att Umeå Kommun ordnar lite roligheter för våra små under sommarlovet.

Självklart har lördagsgodis inhandlats.

Ett av mina bästa snabbmatstips är att koka pasta (glutenfri kör jag) och på sidan steka sojafärs, frysta grönsaker, morötter (och eventuellt röd lök) och sedan röra i curry, örtsalt, svartpeppar, lite havregrädde och någon sked med creme fraîche. Tar tio minuter att slänga ihop och finns ingen mat mina barn vräker i sig som denna, haha. Vi äter med sweetchilisås.

Smoothie efter ett litet gympass. Jag är sämst på gymmet just nu men försöker ändå ta mig dit kanske tre gånger i veckan. Har noll ork, kan knappt ta i och är bara allmänt svag. Men får mycket positiv energi efter ett pass dom dagarna jag faktiskt orkar mig iväg. Det gör stor skillnad för mitt mående.

Vi har ätit subway till mellis.

Och pizza till middag i solen den enda gången den var framme denna helg.

Har blivit en del gröt med. Så snällt mot min mage just nu och gott är det ju också.

Fick akut sug efter butterkaka igår kväll så mannen åkte och köpte. Mådde så illa efteråt också men tror att det var värt det, haha. Var verkligen såååå sugen!

Har även både preppat och ätit min goda chiapudding som ni hittar receptet på HÄR. Godaste chian jag ätit. Sedan är det ju ännu godare med lite roliga tillbehör att toppa med. Jag hade bara blåbär på denna.

Mina småttingar (som inte är så små längre!?) <3 Kommer sakna ihjäl mig denna vecka!

Och just det! Något annat som jag tycker är så gott är detta till brunch/lunch/sen frukost! Steker ris med grönsaker och så gör vi äggröra som vanligt med Västerbottensost och lite creme fraich. Är så himla mättande och supergott med.

Kommentarer

  1. Jannina

    Hej ☺️

    Vet inte om du kanske har missat de, men Exuviance är produkter man inte får använda när man är gravid.
    Har fått pausa från de produkterna under mina graviditeter.

    1. Emma

      Hej! Man kan använda exuviance dock inte retinol eller AHA och gärna chilla med BHA. I övrigt går det bra under graviditet. Använde snälla exuviance under mina båda graviditeter efter att ha checkat av med hudvårdskonsult 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish