Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Goood morgon måndag!

Ligger i sängen och tuggar på en morot. Har ont i huvudet, magkatarr och illamående.. Standard nu för tiden, haha.. =)

Har haft en fin helg trots mitt mående. Har sovit och vilat mycket men ändå fått fin tid med familjen. Barnen har haft vänner över och lekt större delen av helgen vilket har räddat mitt dåliga samvete enormt mycket. Sedan har mannen tagit 90% av allt ansvar med precis allt som heter hemuppgifter och barn hela denna vecka vilket också har underlättat som tusan. Nu är vi barnfria och trots att jag saknar barnen så vet jag att dom har det bäst hos sin pappa = jag kan njuta av lugnet och bara finna ro till att andas ut och ligga i sängen. Jag behöver verkligen det. Denna vecka ska Jason spela fotboll hela veckan lång (läger) och det är roligt att han får mer och mer intresse för sport. Han gillar basket massor också!

Det är oavsett vad SÅ drygt att må såhär när jag vanligtvis är en person med så mycket go i. Jag har oftast 10 bollar i luften samtidigt, älskar att hitta på saker, vill hinna med så mycket som möjligt under en dag och tycker om att vara kreativ, testa nya recept, nya övningar på gymmet, prova nya produkter, städa varenda vrå på mitt hem, besöka nya ställen.. Ja, ni förstår ju. Nu känner jag mig som en så oinspirerande, trött och odriven själ. Vill helst bara ligga ner hela tiden. Jag är också en person som har väldigt svårt att tänka att ett mående hör till en begränsad period av livet. Har svårt att se ljuset i tunneln om man säger så. Och så har jag ju en konstant oro för bebisen i magen med. Jag hoppas verkligen att den är frisk och mår bra där inne.

Men annars är allt bra. Jag mår okej. Har liksom vant mig lite vid det här måendet nu och så får vi hoppas på bättre tider längre fram i graviditeten. Det vore guld värt.

Hur mår ni? Är det bra med er? Har ni haft en fin helg?

Stor kram/G

Kommentarer

  1. Sara

    Hej Gabriella!

    Tänkte tipsa om att du kanske kan börja på en gravidyoga-kurs. Det gjorde jag under min graviditet och det gjorde att jag fick en helt annan energi. Kände mig mer avslappnad och fick tillbaka mitt inre ro, dessutom fick jag bättre kontakt med min kropp och i magen. Det var min egentid och det var bland det bästa jag gjort under min graviditet. Körde det mycket hemma också tack vare dom övningarna jag lärde mig under kursen. Det är semestertider nu men du kanske kan börja så fort som har kursstart eller köra hemma under tiden genom att kolla på youtube?

    Ha det fint!

    /Sara

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish