Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Dålig måndag

Hej på er <3

Hoppas att allt är bra med er. Idag mår jag SKIT. Usch.. Ligger i sängen just nu och tänkte inte blogga alls idag men ryckte upp mig till slut för att göra det ändå. Det är så sjukt hur mycket mitt mående kan svänga dag för dag och idag har varit den jobbigaste dagen på länge. Mår så himla illa och har gjort det från att jag vaknade.

Idag har Jolie varit hemma då förskolan är stängd och vi hämtade därav även hem Jason tidigt. Mysigt att dom får leka lite extra ihop här ute på gården istället.

Har massor med bilder från helgen men ska gå igenom och redigera dom innan dom kommer upp här och som ni vet så tar aaaallt lite extra tid för mig just nu.

Annars så har vi två kalas framför oss i veckan + att Jason har både sommarfest och skolavslutning. Vi håller också på att plantera och fixa utomhus och så inväntar vi även ett nytt matbord till uteplatsen. Det kommer att vara i betong och handgjort av Toves sambo som startat eget. Kommer att bli så fint när allt är klart. Något annat som kommer att ske i veckan är vårt NIPT-test och det känns ju lite nervöst men också kul att få göra.

Tre bilder från en morgon som var lite bättre än denna, haha =) Dricker såklart bananchoklad-shake med iKaffe. Den är så jäkla god.

Och såhär ser det ut för oss idag. Lilla bebben som blir allt större. Jag har svårt att ta in och acceptera att jag faktiskt är gravid. Det är nästan så att jag vägrar tro på det än så länge då jag har sett så mycket hemska saker som har varit gravid och bebisrelaterade nu på slutet. Allt från sena missfall, dödfödda barn, missbildningar, behov av att göra abort då fostret inte kommer att klara sig utanför magen.. Nej, jag är bara orolig och har svårt att ta in det hela fortfarande. Kanske börjar landa mer efter RUL om allt ser bra ut då. Vi har för övrigt fått en tid för det redan i början av juli. Känns spännande!

Hur som helst så slår det mig ofta hur sjukt orolig jag är denna graviditet. När jag plussade med Jason så var det liksom inget annat snack än att ”åh, jag ska få en bebis” och detsamma gällde med Jolie. Ordnade och fixade bebisgrejer tidigt, köpte kläder och hade noll nervositet. Var väl lite nojig för missfall innan vecka 12 men inget annat. Men nu.. Alltså ja, ni ser ju. Vet inte om det är för att jag är äldre och bara vet mer om risker och saker som kan hända idag eller om jag helt enkelt har blivit hypokondrikernas hypokondriker när jag fick Jolie. Pratade med en psykolog på MVC om detta och han tyckte att vi skulle ta upp kontakten efter RUL om allt såg bra ut då. Tills dess finns det ju inte så mycket man kan göra ändå.. Och det tyckte jag lät helt okej.

Gud, jag kan knappt skriva sammanhängande meningar just nu, mår för dåligt. Ska stänga ner alla skärmar och lägga mig en stund men kikar in senare om jag mår bättre. Är så extremt psykiskt OCH fysiskt jobbigt att känna sig sjuk hela tiden. Börjar tröttna så mycket på det nu. Mår jag inte bättre senare så hörs vi mer imorgon. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Elsie

    Kämpa på Gabriella, du är en stark och fin person. En stor förebild till många där ute, jag har 3 pojkar och som du beskriver det gällande oro för att det ska vara något fel på fostret eller andra hemska saker så tänkte jag också med mina 2 senaste då även jag varit med om missfall, 3 st i rad faktiskt så jag trodde aldrig jag skulle få fler än 1 barn. Men är så sjukt tacksam idag att jag har 3 friska pojkar min äldsta är lika gammal som Jason och sen har jag en som är 1 år och 4 månader och en som är 5 månader. Mina 3 missfall fick jag efter min äldsta son, det var det värsta jag varit med om. Jag önskar er all lycka och massa kärlek, ni är så fina ihop och som föräldrar, det hade varit kul och se er mer på Youtube men först ska du tänka på ditt mående och prioritera dig själv, lyssna på din kropp när du behöver vila och låt allt annat vänta. Ta hand om dig och familjen. Det lilla du orkar skriva när du mår bra är bättre än inget alls.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish