Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

God morgon torsdag!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och ska få låna hem barnen en stund! Ska hämta dom om ett litet tag. Annars ska jag jobba en stund och fixa lite annat smått här hemma.

Igår var vi och kikade på vår nya bil som äntligen har kommit till Umeå. Den är SÅ fin! Blir helt lycklig i hjärtat av att vi snart kommer att få åka runt i den. Har ju väntat på denna pärla sedan jag signade papper i maj förra året. Och nu är den äntligen här! SÅ glad för det!! Och så glad över Andreas på Lindholms bil som har löst och ordnat upp allt så jäkla snyggt för oss trots förseningar på grund av corona, oro för värdeminskning på den befintliga bilen osv. Är så tacksam för grym service som alltid. Jag har tyvärr inget samarbete med Lindholms bil men har blivit så god vän med min bilsäljare och tycker att han är så värd alla fina ord. Igår satt vi exempelvis på hans kontor på förmiddagen och babblade i säkert en timme. Trevligare människa får man leta länge efter!

Spanade in denna snygga x4 med när vi satt och väntade på Andreas. Hur snygg!? Kommer att sakna x4an som tusan men i x6an så får man ju allt som x4an har och lite till trots allt.

Den är ju inte körklar ännu så dom håller på med det sista fixet nu! Har vi tur så får vi hämta den nu innan helgen och annars blir det nästa vecka.

Gårdagens lunch blev sååå god lasagne! Mums!

Och så har vi passat på att handla matlådor och lite annat välbehövligt på IKEA.

Avslutade med en smoothie innan jag började må för dåligt och det var dags att åka hem för sängläge. Något som är nytt med denna graviditet (som jag inte haft med mina stora barn) är att jag faktiskt mår dåligt från eftermiddagen och framåt. Nämnde ju det igår! Från att jag har ätit frukost så är det helt okej och vid lunch har jag dessutom världens matsug och vill äta hur mycket som helst! Är så så hungrig! Men sedan vänder det helt plötsligt till det sämre och jag är inte hungrig alls utan mår bara, bara illa. Och blir jätteäcklad av att jag ens har ätit under dagen över huvud taget. Är dock som jag tidigare skrev tacksam för dom få timmar jag får nu då jag ändå kan jobba lite, kanske träna, åka och fixa ärenden osv. Men är också en ångest varje dag att veta att det blir värre vid en viss tidpunkt och på något vis vänta in den ;p Sedan blir det värre för varje timme och helst så ska jag sova vid 20-tiden för att slippa känna av det värsta illamåendet.

Vill också passa på att säga grattis till alla er som är gravida nu också och delar med sig av det till mig här i kommentarsfältet och insta dm! Så roligt att få följa varandra lite extra. Jag har ofta tänkt på hur ensam jag hade känt mig i mina graviditeter, första tiden med små barn osv om det inte hade varit för mina sociala medier. Är så skönt att kunna skriva av sig och babbla om det med andra. Jag FÖRSTÅR att folk pratar i forum på Facebook, familjeliv osv. Det är så mycket man vill dela med sig av, ha förståelse i, känna sig mindre ensam och knäpp i.. Det är verkligen en särskild resa att vänta barn och ingen graviditet är den andra lik heller. Och det är så spännande att man bär en liten människa i sin mage som man vet absolut noll om. Men när denna lilla bebbe sedan kommer till världen så känns han/hon plötsligt så självklar. Som om det alltid har varit så och inte ska vara på något annat vis.

Önskar er en fin eftermiddag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish