Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bilder från vår resa till Kreta

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er.

Med mig är det som vanligt och jag har börjat leva med tanken på att det ska vara såhär i ett par veckor till. Vi är just nu på Rhodos med barnen och jag har riktig semester vilket känns otroligt välbehövligt. Hade jag fått göra om så hade vi ju inte åkt hit nu när jag är så tidigt gravid men det visste vi ju inte när vi bokade och det var för sent för att göra en avbokning.

Idag ska vi hyra bil och åka runt med barnen lite på ön då hotellet har helt aktivitetsfritt onsdagar och söndagar. Annars består dagarna av sol, bad och Lollo & Bernie, haha. Vi har supervarmt och jättefint väder så det är verkligen underbart!

Här nedan kommer lite bilder från min och mannens resa förra veckan som jag inte har publicerat. Återkommer såklart även med bilder från denna resa. Min tanke är att uppdateringen ska komma igång som vanligt här inne när vi kommer hem igen oavsett mitt mående. Kanske lite färre inlägg om dagen men iallafall minst ett varje dag. Vi har ultraljud inbokat i början på nästa vecka med och då är det ju äntligen dags att få se hur det ser ut där inne.

Satt på denna fina strand en stund.

Hur fint!? =)

Älskade alla små, mysiga gator som fanns överallt.

Testade små, mysiga restauranger på olika platser. Detta var precis innan mitt illamående slog till på riktigt. Nu spyr jag av tanken på fisk över huvud taget. Vänder sig i magen bara av att skriva det nu, haha.

Blev en hel del juicer och smoothies. Men inga smoothies är så goda som hemma!

Besökte en SÅ fin restaurang med havsutsikt också. Även detta var innan mitt illamående drog igång.

Körde förbi så många fina platser när vi bilade runt på ön.

Mysiga gator kvällstid.

Ännu mer små fina gator.

Och mycket tid i hotellets solstolar.

Köpte frukt upp till sängen hela tiden.

Fick mot slutet av veckan uppgradera rummet för att få eget soldäck. Då mådde vi!

Det var iiiinte varmt i poolen, haha. Men det var härligt att ha den nära ändå.

Hittade ett supermysigt italienskt ställe.

Och hyrde bil!

Sen gjorde vi inte så mycket mer. Vi hade med oss massor med jobb och samarbeten dit som vi filmade och betade av. Detta är jag SÅ glad över nu då jag absolut inte hade orkat med det i dagens läge ;p

Vill innan jag avslutar detta inlägg passa på att tacka er för att ni har tagit er tiden att kommentera. Jag uppskattar det så mycket och har läst alla kommentarer! Ska svara direkt jag har möjlighet till det.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Alexandra

    Tack för att du delar med dig! Så himla fint 😊 Är så nyfiken, hur har din medicin fungerat mot illamåendet? Hoppas att du snart får må bättre så du kan få njuta av din graviditet. Det är inte roligt i början 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss