Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fina ni <3

Hoppas att allt är bra med er och glad fredag!

Jag fortsätter att må illa och väljer att sätta mig själv i första rummet. Känner mig nästan lite deppig och tom på livslust som jag skrev i föregående inlägg. Det känns skönt att vara hemma iallafall och njuter av lugnet för ett tag innan det bär av utomlands igen på söndag – denna gång med barnen. Fick hem dom igår och gud vad jag har saknat dom! Känns så fint att ha dom hos mig igen och känns underbart att få ge dom denna Lollo och Bernie-resa som jag vet att dom har längtat efter enormt mycket.

Ska snart äta lunch med mannen för att sedan filma ett jobb och sedan står städning, packning och tvätt på schemat. Jag har fått Lergigan utskrivet så det ska också hämtas ut. Hoppas att det hjälper lite! Sedan har vi lite paket att hämta också. Får se vad jag orkar och inte orkar. Har en lite bättre dag idag och det är så skönt. Igår var det helt olidligt större delen av dagen och satt med en spypåse redo hela flygturen. Behövde småäta hela tiden samtidigt som all mat äcklade mig. Tog en tugga på något och illamåendet blev lite bättre i samma veva som jag tuggade och svalde. Tänkte sedan på vad jag precis hade ätit och blev spyfärdig samtidigt som allt i magen bara vände sig. Haha, usch. Har sådan sjuk halsbränna med. Tycker att graviditetsillamående inte liknar någon annan form av illamående. Det är liksom inte jämförbart utan det är bara en så.. äcklig (?) känsla.

Aja, ska sluta klaga nu! Är nog mest därför jag inte skriver något här inne. Har ingen ork och när jag väl har ork så är jag inte alls positiv utan vill bara klaga och gnälla vilket såklart inte är så roligt för er att läsa ;p

Ikväll tänkte jag sammanställa ett inlägg med lite bilder och texter från resan så ni får mer än gärna ställa frågor eller berätta vad ni vill läsa mer om i kommentarsfältet så ordnar jag det.

Önskar er en fin dag!

Stor kram!/G

Här satt jag igår för att slippa stå i den suuuuuperlånga kön för att checka in. Hade med mig en brödpinne som jag tuggade på hela tiden också. 

Kommentarer

 1. Nina

  Mådde illa hela graviditeten och fick lergigan utskrivet tidigt, mådde ändå inte bra. Det som funkade för mig var att ta en tablett lergigan och 1 omeprazol varje morgon, tog några dagar senare innan det gav effekt men sen hjälpte det verkligen, parade med mhv och det var helt ok!! Nu har jag min 4 veckors grabb här och ändå så värt allt illamående ❤️

 2. A

  Mådde oxå extremt illa med trean. Alltså helt galet. Kände mig nästan deprimerad av illamåendet och kräkningar. Mår än idag illa av vissa saker jag associerar med den tiden😅. Gick över i v 17, från en dag till en annan. Kämpa!!! Det är skit att vara gravid ibland, faktiskt.

 3. Ulrika

  Alla inlägg behöver så klart inte vara ”käcka & positiva”, tvärtom! Mkt mer äkta när det skrivs ärligt! Jag är dubbelt din ålder men tycker ändå mkt om hur och vad du skriver om. Alltid fina foton vilket berikar!
  Hoppas du snart mår lite bättre! Tänk ändå vilken skatt du bär på : )
  Kram till dig och familjen!

 4. Jos

  Jag tycker det är ganska kul att läsa folks gnäll, då känner man sig inte så ensam när man själv är gnällig 😄 Så för min del, gnäll på 😊 Hoppas du mår bättre snart ❤️

 5. Alexandra

  Hoppas det blir bättre snart! Kan det också ha med snuset att göra? Jag har slutat snusa vid två av mina graviditeter och jag mådde verkligen skit dom gångerna jämfört med gångerna jag inte snusade innan. Såå illamående, trött, yr och snurrig… Livet kändes typ inte värt att leva 🙈 hemskt! Men det blev mycket bättre efter vecka 10 och sen helt bra efter vecka 13. Vill ha fler barn men nu när jag läser dina inlägg så minns jag hur jobbigt det är 🙈😂 Men det får det vara värt 😉

 6. Mia

  Hoppas illamåendet blir bättre för dig med lergigan. För vissa funkar det! Ändå starkt av dig att orka med allt du nämner! Orkade inte ens hälften. Kämpa på och ser fram emot och höra mer från resan!

 7. S

  Vet precis hur det är med illamåendet 😩😩😩 lider med dig… Så himla vidrigt att behöva äta precis hela tiden samtidigt som man äcklas av all mat. Jag har precis kommit ur den värsta perioden (vecka 13 nu) känns det som och det är så skönt. Dock är jag mer orolig nu att något ska vara fel iom att jag mår så mycket bättre… men det tillhör ju mammarollen att oroa sig 😅 Lycka till med allt! Och oavsett hur kasst du mår nu så är det ju värt det ❤️❤️❤️ Och du kommer säkert sätta dig i denna situation en till gång ändå 😂😂

 8. Sandra

  Åh lider så med dig med illamåendet, hade det under min graviditet också 😫 har du testat frysta vindruvor eller tuc? Kanske stillar lite. Hoppas verkligen blir bättre snart för dig!
  Kram

   1. Sandra

    Ja jag levde på det i början 😂 värt att testa iallafall annars är det ju skönt med det kalla! ☺️

 9. Frida

  Kan du inte göra en gravid vecka för vecka här på bloggen eller på youtube? Hade varit så intressant att få följa det. Om jag inte minns fel så gjorde du väl det på youtube första graviditeten? 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss