Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frukost och jobb

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er.

Jag vaknade som alltid redan vid 06:30 och jag är SÅ trött på att alltid göra det. Har gjort det konstant sedan jag blev gravid och kan liksom inte ens ta sovmorgon om jag verkligen vill. Kan bara inte somna om och är superpigg. Förut var jag dödstrött den tiden på dygnet oavsett hur tidigt jag hade gått och lagt mig kvällen innan.

Idag är det molnigt och vi ska spendera dagen med jobb. Har med oss massor att göra hit och har redan betat av ett nu efter frukosten. Ska besöka hotellets gym en sväng nu och sedan fortsätter vi!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Nyvaken mamma vid frullen. Måste äta ganska direkt efter jag har vaknat för mår så fruktansvärt illa annars. Hur fin frukost!? Och allt var faktiskt supergott. Deras churros var dom godaste jag någonsin har ätit också, mhmm. Förresten, haha.. Jag gör precis som mina tidigare graviditeter i början. Håller handen på magen typ hela tiden! Och jag gör det ju utan att ens tänka på det. Bara för att den faktiskt sticker ut och finns där ;p

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting