Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bättre idag och har haft en jättefin dag. Är inte jättetaggad på att blogga alls men det kanske vänder snart för har trots allt 30000 saker jag skulle kunna dela med mig av just nu.

Jag tycker det är så sjukt hur personlighetsstörd jag blir när jag blir gravid för övrigt. Blir till att börja med EXTREMT mammig med mina barn (som faktiskt är rätt stora nu) och vill behandla dom som bebisar och ta hand om dom exakt heeeela tiden, vill ta bort alla fillers i mina läppar (har tänkt på det varje dag sedan jag plussade ;p), vill boa och fixa hemma och göra om precis varenda vrå. Vill också städa och tvätta precis hela tiden! Och så vill jag absolut inte åka utomlands och nu har vi två resor bokade direkt efter varandra, haha. Men det blir härligt! Får se det som en ”fira-graviditeten-resa”.  Något annat jag verkligen inte vill är att träna tungt. Vill typ träna med gummiband bara för att röra på kroppen lite men absolut inga tunga vikter och byggande av kroppen. Och en sak till, haha.. Jag vaknar jättetidigt och är PIGG. Spelar ingen roll när jag går och lägger mig. Jag är superpigg på morgonen och vill göra frukost, sminka mig och städa direkt jag slår upp ögonen. Sedan är jag jättetrött på kvällarna istället. Vanligtvis är det raka motsatsen och jag är skittrött varje morgon och pigg varje kväll.

Förstår att ni som inte har instagram blev chockade av mitt plötsligt inlägg igår, haha. Men ja, jag är gravid! Och så glad! Hoppas det går vägen och att allt ser bra ut i magen.

Mina älsklingar!!

Godaste lasagnen till gårdagens middag.

Är hittills sugen på precis allt som är ätbart. Är så hungrig exakt hela tiden.

Har grillat med fina vänner i en äventyrtslekpark här i Umeå. Barnen var sååå glada! Vi vuxna med! Så underbart att det är vår även här i Umeå nu.

Jason gjorde ett par tofflor till Jolie. Kan vara bland det gulligaste jag någonsin sett. Med katter som hon älskar + att han skrev hennes namn på baksidan.

Njutit av solen med bästis idag med.

Och barnen har ätit på Donken enligt önskemål. Vi äter ju vanligtvis aldrig där och gångerna vi har varit där kan räknas på en hand ;p Så dom var överlyckliga.

Önskar er en fin kväll! Stor kram /G

Kommentarer

  1. Ida

    Stort grattis till gravida igen Gabriella! Har följt dig i många år så är verkligen glad för din skull ❤️ Ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer som dig när det gäller att ta sig igenom tuffa perioder i livet. Du gör det verkligen med styrka! Kram på dig och lycka till med resten av graviditeten ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish