Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att ni har haft en fin påskhelg. Det har jag haft! Fick hem barnen igår och fick dessutom världens bästa nyhet så kunde inte ha fått en bättre start på veckan. Är så lycklig så det pirrar i hela kroppen nu.

Vi hade äggjakt här hemma igår och det var uppskattat. Min svärmor hade köpt dom godisfyllda äggen och chokladkaninerna till barnen och det är så fint att hon alltid tänker på dom. Blir jätterörd.

Blev massor med pyssel för dom små igår.

Och för oss blev det ingefärashot + att jag drack sellerijuice med. Tror vi gjorde ingefäran liiiite för stark för trodde att jag skulle kräkas i säkert en timme efter att jag hade druckit den, haha.

Förresten så fyllde jag barnens ägg med detta! Och så fick dom ju godis med såklart. Vad lägger ni i påskäggen till era barn?

Annars har större delen av helgen sett ut såhär. Det bästa med att vara barnfri ibland är att man får ligga kvar i sängen hur länge man vill under lediga dagar.

Mannen gjorde glutenfri pizza med tzatziki till och gud vad gott det var! Jag som inte gillar vitlök särskilt mycket tyckte att det var 10/10 och en sjukt bra kombination.

Har tränat en hel del i helgen!

Och druckit banan/choklad-proteinsmoothie från GAAM. Den är så god ;p

Proteinelladipp och frukt i sängen framför Robinson.

Har ätit middag ute med Tove!

Och även varit hos en annan vän för myskväll. Var så längesedan jag åt chips känns det som. Mhmm, så gott.

Har gjort smoothie med denna från Alpro som är så jäkla god precis som den är eller att blanda ner i ex. smoothie. Tips!

Påskaftonens frukost/lunch gick i påskiga färger som ni ser, haha.

Igår åt vi middag ute och barnen åt upp allt. Mina barn har aldrig varit så mycket för hamburgare, pizza osv men just halloumiburgare går alltid ner.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish