Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tatuering

I förrgår tatuerade vi oss hos mannens tatuerare @olnordicflyer och nu är min arm äntligen klar på utsidan. Visst blev det bra!? Nu kommer jag inte tatuera mig på ett bra tag framöver men om något år eller så kommer jag att fortsätta på insidan. Sedan ska jag ju som jag skrivit förr lämna andra armen helt ”ren” förutom dom två som jag har där. Annars blir nästa ”större” projekt att göra foten och en liten bit upp på benet för att täcka en gammal tatuering. Men det känns rätt långt bort just nu. Kul med planer iallafall!

Är hur nöjd som helst och kommer ju att se mer enhetligt ut när det nya har läkt och blivit samma färg. Haha, gud vilken gåshud jag hade på bilderna men man får ju det av att sprita av området men har tatuerat när man är färdig. Blir som en våg av obehag genom hela kroppen.

Kommentarer

  1. Hanna

    Har du koll på hur tatueringsfärger påverkar organen och kroppen? Lymfkörtlar blir svarta, lever och njurar blir starkt påverkade. Jag skriver det här i all välmening och jag hoppas det ses just så.
    Ta hand om dig.

    1. S

      Jag förstår din välmening och det är bra att berätta sånt. Det uppmärksammades 2014 men har blivit bättre med åren flera tatueringsfärger är förbjudna eller omgjorda så de blir mer ”hälsosam”. Vid senaste kontroll i år så är det den röda färgen som kan behövas förbjudas helt då den inte har gått att förändras.

      Organen påverkas så olika vissa får inga besvär andra får. Större risk för en allergisk reaktion än att alla drabbas av svarta lymfkörtlar, lever och njurproblematik.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish