Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Och hej på er <3

Känner nästan inte av alls att det är påskhelg just för att jag inte har barnen denna vecka. Fick dock låna dom i ett par timmar igår och det var så himla mysigt. Vi åkte och köpte glass direkt.

Båda barnen ville testa den nya Frost-glassen. Dom tyckte att den var jättegod!

Gårdagens mellis. Avokado med en klick creme fraich, örtsalt, citronpeppar, chili explosion och tomat/örtkrydda. Mannen säger att detta är lika gott som godis, haha.

Storstädade hela huset igår och rensade avlopp med bikarbonat och ättika. Tycker att det är så otroligt tillfredsställande att se hur det bubblar när man häller ättikan över bikarbonaten.

Träningskläder på hela dagen i vanlig ordning ;p

Åt middag med mannens familj igår och efter det åkte vi raka vägen till gymmet. Handlade på vägen hem också.

Har inte tränat på flera dagar och då blev ju ett benpass givet.

Saknar mina småttisar redan. Vill ha dom hos mig precis hela tiden.

En lite rolig grej. Ni vet den där boken som jag har läst om menscykeln? Den som heter ”womensync”? Jag beställde hem deras produkter och kom sedan på att kollagen är så långt ifrån vegetariskt som man kan komma, haha ;p Vi får se om jag vågar mig på att prova det ändå. Någon som tar det dagligen av er som läser här inne? Märker ni någon skillnad?

Helgen är lugn för vår del och ikväll ska jag umgås med en vän som jag inte har träffat på år och dar. Imorgon ska jag också träffa en vän på kvällen och på söndag ska jag tatuera mig och gå på ansiktsbehandling. Ska mysa massor med mannen också såklart och träna varje dag. Har saknat gymmet nu när jag har varit ifrån det i början på veckan.

Önskar er en fin dag och glad påsk på er! Kram!

Kommentarer

  1. Emelie

    Har tagit kollagen nu i några månader. Upplever ingen skillnad 🙁 vetenskapen säger typ samma sak så tror bara det är ren marknadsföring!

  2. Antonia

    Hej!
    Det finns marint collagen som är gjort på fisk!
    Hellre än från gris som de flesta är !
    Tips om du ändå vill få i dig collagen !! Drömmen för Huden samt perfekt vid träning !

  3. Linnea

    Vill ni bli gravid ska ni absolut droppa vegetariskt och äta mer kött och fett, och likaså är det viktigt att mannen följer vissa kostråd och äter kosttillskott för att främja sina spermier. Fertilitet ligger inte bara hos kvinnan. Läs och följ Vulverine/Jenny Koos där både tydlig info finns samt pepp från folk som följt hennes råd och sedan blivit gravida.

    Är själv gravid med bebis nr 1 och följde hennes råd. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish