Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Favoriter för kroppen

Inlägget innehåller annonslänkar

Har tipsat om dessa produkter för något år sedan om man har lite knottror på rygg, armar, ben osv. Jag har alltid det på vintern och speciellt på min rygg. Dessa produkter är helt underbara. Har också hört att själva rengöringen ska hjälpa mot svettlukt och liknande men det är inget jag har erfarenhet av själv då jag inte luktar svett särskilt ofta. Men mot knottror och orenheter så är dessa WOW iallafall. Huden får helt nytt liv. Använder som sagt på ryggen för det mesta då jag lätt blir knottrig (och även får en finne då och då) och denna kombo hjälper verkligen. Jättebra mot orenheter på huden på kroppen i allmänhet.

Ni kommer till rengöringen här och krämen här. Är ett större fan av rengöringen än av krämen men båda tillsammans är toppen. Tips, tips!

Kommentarer

  1. Isabelle

    Använder du den i kombo med Itchy? Eller vilken rekommenderar du mest? 🥰 Har keratosis pilaris och kräm med salicylsyra på recept men den är ju förbannat dyr 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish