Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God kväll på er!

Gud vad sena inlägg det blir men det är denna tid min hjärna är som piggast och mest kreativ många gånger. Så konstigt men så har det alltid varit. Kan känna mig så tom på inspiration dagtid men efter ett sent träningspass så kan min hjärna nästan svämma över. Har exempelvis jättemycket energi i kroppen just nu och ska gå och förbereda en för mig ny variant av overnight oats, en hälsosam chokladpudding, en nyttig chokladkaka (recept på allt kommer) och även en kvällssmoothie till mig och mannen. Vi ska se Robinson och mysa men först ska jag duscha också. Får bli en sen kväll ikväll men det känns helt okej. Har haft en jättemysig dag som började med världens jobbigaste PMS-känsla av att jag bara ville ligga kvar i sängen till att få massor gjort. Har varit så lugn och på bra humör.

Jag har för övrigt verkligen en ”fulperiod” med mig själv just nu. Har inte orkat tvätta håret på en evighet, har inte smort in mig en enda gång på tusen år så känner mig helt torr överallt, har inte rakat mig på en vecka, har torr hud i ansiktet för har inte peelat eller smort ordentligt där heller. Det värsta (eller bästa?) är att jag typ inte orkar bry mig för stunden heller – och det är en skön känsla. Ska iallafall duscha innan jag går och lägger mig för det var alldeles för längesedan nu, haha.

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish