Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej fina ni och god morgon!

Känner mig så tråkigt just nu men har verkligen ingenting roligt att komma med. Det är barnvecka och allt rullar bara på precis som vanligt. Hade brutal huvudvärk hela dagen igår och mot kvällen släppte den – vilket är så skumt! Den brukar inte försvinna sådär från ingenstans. Tror att den beror på väderomväxlingarna och att det går från plus till minusgrader på bara någon dag. Får alltid spänningshuvudvärk av det och så har det alltid varit för mig. Tråkigt nog är det ju snöstorm varannan dag och regn varannan så det lär ju fortsätta ett tag till med värken i mitt lilla huvud.

Älskling igår! Han fick huvudvärk precis när min släppte. Hur typiskt!?

Handlade igår och hittade till min stora förtjusning alla mina favoritdadlar. Vi var helt lyriska båda två! Vi ÄLSKAR dom här hemma. Köpte på oss ett gäng. Mums!

Gårdagens frukostsmoothie. Har förresten äntligen beställt en slowjuicer från Smeg! Har önskat en sådan så länge men att lägga 6000:- på en har tagit emot lite. Men nu så! Min gamla råsaftscentrifug gick sönder för ett tag sedan och nu var det bara dags. Och i och med att jag gör juicer varje dag så det lönar sig ändå i slutändan. Mår ju bra av att dricka sellerijuice och min kvällsjuice med apelsin, morot, ingefära och gurkmeja.

Omelett är fortfarande frukostfavoriten för oss båda.

Vet ingen som älskar vita bönor i tomatsås så mycket som min man, haha.

Gjorde min chokladkaka igår och recept på den hittar ni HÄR. Det är min favoritkaka när det kommer till nyttigheter som smakar ljuvligt.

Tycker för övrigt att citrusfrukter är så otroligt fina! Eller hur!?

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish