Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Onsdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och har en fullspäckad dag framför mig.

Här kommer lite bilder från gårdagen: 

Hade hjärtkontroll med Jolie igår och hon har ett litet läckage på vänster klaff och ett stort läckage på höger klaff. Läget är stabilt just nu men hon kommer att behöva opereras framöver igen. Orkar inte ens tänka på det just nu. Igår var faktiskt första gången som hon inte alls var medgörlig när läkarna skulle lyssna på hjärtat och göra ultraljud och jag blev rätt chockad då hon annars alltid brukar vara det.

Godis och leksak efter ett besök på barnhjärtmottagningen. Vi har alltid gjort så för att upplevelsen och besöket inte ska förknippas med något dåligt och negativt för henne utan tvärtom. Ibland blir det lunch eller fika, ibland godis och leksak och ibland något annat kul.

Medan jag var hos frisören och blev fin i håret så tog mannen med barnen för att äta glass. Sedan köpte dom smoothie till mig och kom förbi med den. Blir så rörd över relationen som dom har och hur mycket han gör dagligen för mina barn. Är så lyckligt lottad över att det har fungerat så bra. Och när jag visar min tacksamhet så säger han bara alltid att jag ska sluta och att det är en självklarhet. Tack livet.

Kolla så fint det blev! Mer bilder på mitt hår kommer!

iPad och mobilstund hemma! Killarna spelade Jasons favoritspel just nu (Roblox) och Jolie kollade på YouTube i sin prinsessklänning.

Min stora, fina kille!!

Lite tandborstning innan läggdags =)

Denna bild är från i förrgår men glömde att lägga upp den! Hur fina är dom inte!? Mina småttisar.

Och när barnen sov så åt jag och mannen middag, han drog och tränade, jag städade och duschade och sedan gjorde han smoothie åt oss när han kom hem. Han skulle fota den åt mig till storyn men märkte inte att han var synlig i fönstret, haha. Vi fick oss ett gott skratt.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Tessie - blivande fyrabarnsmamma ♡

    Åh jag förstår att det känns tufft efter hjärtbesöket, men det kommer gå så bra. Hon var ju så himla duktig sist ♡ Min förstfödda dotter hade också ett hjärtfel när hon föddes, men det var ett ”lättare” fel som kallas VSD och vi hade väldig tur så efter kontroller i ett par år så växte det tillslut ihop av sig självt.
    Tycker det är så fint och stort av dig som delar med dig av er resa. Det hjälper nog många som är i samma sits. Tack för det ♡

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish