Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite mer bilder från helgen

Hej på er och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra och idag ska det packas och ordnas då vi åker till Finland imorgon. Tänkte vika och gå ut med allt tvätt, byta sängkläder (bästa känslan att ha rena när man kommer hem!), hämta ut paket, dammsuga osv.

Har inte så mycket att skriva just nu men bjuder på lite osedda bilder från helgen: 

Pussades med min älskling och barnen ville ta kort. Vi vuxna brukar alltid ligga på ”stora björnen” när vi nattar dom. Dom sover tillsammans i Jasons säng och nu under senaste tiden har vi haft noll uppvak=pigga vuxna. Det har skett mycket förändringar bara senaste året och tidigare samsov jag ju med mina små. Nu sover dom i egen säng och BÄTTRE än någonsin. Är helt chockad! Första veckan som dom sov i eget rum var Jolie uppe varje natt och ville sova i vår säng. Men efter dom dagarna var det som bortblåst och hon har haft det så bra med sin sömn. Knappt några uppvak alls och nu på slutet har vi som sagt inte haft ett enda. Nu säger hon att hon vill ha en helt egen säng i sitt egna rum till och med ;p Dom somnar vid 19 och vaknar vid 07. Perfekt tycker mamman.

I helgen hängde vi på köpcentret med bästa vännerna och Jolie fick fixa naglarna på salong som hon längtat efter. Hon valde en färg per finger, haha. Även hennes lilla bästis Minna fick manikyr.

Slutresultatet! Så himla kul för tjejerna. Hon var helt överlycklig efteråt. Blev så varm i hjärtat av hennes glädje.

Ägg och avokadotoast till frukost.

Och mängder med smoothies i vanlig ordning.

Handlade hem lite nödvändigheter efter Jasons sista fotbollspass. Nästa termin vill han gå i innebandy säger han.

Har ätit på IKEA.

Och jag bär med mig smoothie och citronvatten var jag än går.

Min underbara lilla tjej! Hon var så nöjd med prinsessklänningarna som jag hade beställt åt henne och vill ha dom hela tiden.

Sen middag i soffan med mannen.

Myshäng hemma <3

Såg att jag knappt tagit några bilder på mig eller bett mannen göra det. Här hade jag iallafall gjort en video där jag filmade mitt smink så klippte ut två bilder ur den videon, haha. Ser ni hur mycket fjun jag har i ansiktet förresten? Har alltid haft så! Vet att många knivar bort det men vågar inte för är livrädd att stråna ska bli tjockare och grövre. Vet också att dom inte blir det (har förstått att det bara är ett påhitt och att dom bara känns tjockare när man rakar och stubbet växer ut) men vill inte vara stubbig i ansiktet heller. Ni ska se när jag har gåshud, haha. Då reser sig alla fjun i mitt ansikte med ;p Och JA jag vet att alla har fjun i ansiktet men jag har ganska mycket. Vet att jag har skrivit om detta förut och då fått kommentarer om att ”alla faktiskt har det”, osv.

Och en liten reminder om att filter gör skillnad. Här är min hy utan filter (med smink dock) och det är ju mitt stora komplex genom livet. Har inte en enda finne just nu men mycket pigmenteringar och en del ärr. Inte gropiga ärr utan mer att huden blivit lite ojämn. Speciellt på hakan där jag har haft mest utbrott. Efter att jag fyllde 25 så började varenda finne lämna märken efter sig. Upplevde inte att det var på samma sätt när jag fick finnar som yngre men läste någonstans att acne som vuxen sätter mer spår i huden. Har samma på övre delen av min rygg men det syns inte lika mycket. Men det finns där och det påminner mig ibland om när jag gick igenom en tuff tid med mig själv. Det var då jag fick som mest ärr också. Hade aldrig haft acne på ryggen eller på kinderna men under ett par månaders tid så kom det en hel del och spåren finns fortfarande kvar. Pigmenteringarna är jag inte så brydd om då dom knappt syns när jag har smink men när det blir ojämnt blir jag ledsen. Försöker samtidigt acceptera det. Microneedling har hjälpt väldigt, väldigt mycket och har så extremt fin hy idag om man jämför med ett år sedan. Men ni som vet känslan, ni vet. Försöker vara snäll mot mig själv varje dag och älskar och accepterar varenda millimeter med mig mer och mer för varje dag. Men det är ju en resa det med. Så detta är en påminnelse även till DIG att vara snäll med dig själv <3 Du är perfekt precis som du är.

Kommentarer

  1. Sanna

    Har oxå fjun i ansiktet sådär 😅 O pigment fläckar. För mig har det blivit runt läpparna så de ser större ut än vad de är🙈 Gör visserligen inget att det är så, naturligt förstorade liksom😅

  2. Elin 🌟

    Åh jag är också en fjunis i hela ansiktet 🤭 Och jo jag har mer än andra 😅 Speciellt runt käken och ner mot hakan.. Brukar ibland klippa ner det lite 😂 Kram E

  3. Maria J🌸

    Hej! Fina du Gabbi! Jag har aldrig haft ett slätt ansikte. Jag är för närvarande i trubbel med akne och akne ärr. Hur och med vilka produkter gör du din smink ? Kan du göra en video medan du gör din dagliga smink?🌸💓

  4. Anna Andrén

    Exakt samma här för mig gällande acnen kinderna och axlarna. Jobbigt med alla ärr. Mina syns väldigt mycket. ( fyller 26 i år) äter tetralysal just nu har hjälpt de försvinna från ansiktet men inte ärren såklart men fick jätte mycket på axlarna super konstigt

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish