Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Tacos

Gud vad vi har ätit tacos denna helg. Världens godaste och snabbaste mat som inte alls behöver vara allt för ohälsosam heller. När jag var singel och ensam så åt jag det nästan vare dag fast i olika varianter och det var samma för mannen ;p Så det känns som att vi är ett riktigt tacospar, haha. Men vilket par är inte å andra sidan!? Det är ju så gott.

Vill för övrigt passa på att tipsa er om såserna som ni ser på översta bilden! Var det någon som älskade såsen med avokado och lime (den veganska) som plockades bort ur kyldisken för ett tag sedan? Den gröna på bilden smakar typ exakt likadant och det var en av mina favvosåser till allt! Så är väldigt glad över att den är tillbaka fast i annan förpackning och med annat namn!

Vad har ni alltid på er tacos? Finns det någon som läser här inne som brukar ha något ”konstigt” på sin tacos? Dela gärna med er så kan jag prova och berätta vad jag tycker sen, haha =) 

Kommentarer

  1. Kajsa AA

    Mina måsten är inlagd kronärtskocka och ananas!!! 🙂
    Skulle även vilja tipsa om räktacos. Så himla gott.

  2. Elin

    Jag har ketchup i.. min sambo har banan och koriander 😂 sen steker vi färsen med hot cayenne kryddan från santa Maria

  3. Läsare

    Första gången en vän gjorde vegetarisk tacos åt mig la hon fram kikärtor istället för kött. Kikärtor, fetaost och koriander, utöver det andra vanliga. Måste säga att det var otroligt gott

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish