Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Vi har haft världens mysigaste helg med barnen. Kommer att kunna leva länge på den! Känns tråkigt att lämna bort ungarna nu men vi har en härlig barnfri vecka framför oss med. På onsdag åker vi till Finland och det har vi sett fram emot länge. Tanken var ju att vi skulle åka för ett par veckor sedan men vi fick corona och var tvungna att avboka då. Men nu äntligen är det dags. Vi kommer att videoblogga allt och har bokat två helt otroligt fina boenden. Har aldrig gjort en liknande resa så är galet peppad!

I lördags hade vi en jättebra dag och gosade massor hemma, köpte lördagsgodis, åt lunch ute + att killarna fick klippa sig. Hann träna en sväng med till och med. Uppskattar familjelivet så JÄKLA mycket under sådana här dagar. När allt bara rullar på, alla är nöjda och glada och barnen säger ”det här är den bästa dagen i mitt liv”, haha. Då vet man att man har lyckats.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish