Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God kväll!

Kikar in här lite snabbt! Haft en jättefin dag men känner att spänningshuvudvärken börjar smyga sig på nu. Vill bara lägga bort mobilen! Har inte druckit alls idag och får alltid ont i huvudet på kvällen då. Har faktiskt varit otroligt bra på att komma ihåg vattenintaget nu dom senaste veckorna men idag glömdes det bort.

Min underbara svärmor var här ikväll och köpte med massor av glass till barnen, vi åt proteinelladipp med frukt och barnen hjälpte till att hacka grönsaker till sin mat. Ser fram emot helgen med dom!

Lite bilder från idag kommer nedan och önskar er en fin kväll. Kram/G

Kommentarer

  1. Sara

    Heej! Vill bara tipsa om mitt uf företag som säljer vattenflaskor med tidsangivelser på som gör det både enkelt o lite roligare att få i sig rätt mängd vatten varje dag! Jättebra för den som kanske lätt glömmer dricka! Kika gärna in vår instagram @ufhydrate om du vill veta mer eller beställa 🥰🥰🤍🤍

  2. Sandra

    Vad mysigt ni verkar ha det tillsammans! Vilket otroligt fruktfat! 😍
    En fråga, vart brukar du köpa dina croptops? Typ den vita långärmade som du har på en av bilderna, så otroligt fin 😍

  3. PsykiskOhälsaBlogg

    Känner igen det där med att må dåligt utan tillräckligt med vätska. Jag dricker extrema mänder Pepsi Max(anorexia-ätstörning-sedan-länge) och jag frågade senaste gången jag var inlagd om det räknades som vätska. Och rent spontant så förstår man ju det. Men det är viktigt att komma ihåg att vätska i mat också är vätska. Exempelvis är det ju bra att äta soppa eller någon mustig gryta 🙂 Jag hoppas att du får i dig det du behöver och kom ihåg att vi alla behöver olika. Jag dricker ju mycket själv(även om det inte är vatten), men har ändå blivit uttorkad och hamnat på akuten med dropp…. vilket jag antar berodde på uttorkningen när jag läst mina prover.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish