Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Gårdagens mat

Gjorde så god laxpasta till lunch!

Körde fyra laxfiléer i ugnen med olja, smör, salt och citronpeppar och under tiden stekte jag lite grönsaker (broccoli, haricots verts, majs och tomat)i salt och peppar. Kokade glutenfri pasta med en buljongtärning och när laxen och grönsakerna var klara mosade jag bara ihop allt med lite creme fraîche, pressad citron och dill. Barnen älskar!

Och till middag så beställde vi sushi enligt barnens önskemål. Jag åt en bowl med risnudlar och räkor då mitt sug efter sushi inte är jättestort nu för tiden. Skönt att slippa laga mat för en kväll! Hade brutal huvudvärk i pannan exakt hela dagen igår och sov rätt mycket. Behövdes verkligen. Just huvudvärk är typ det värsta jag vet och faktiskt enda gången jag blir helt sängliggandes då det ofta kommer med illamående och synbortfall för mig när det är som värst. Är jag febrig, förkyld eller något annat så brukar jag vara bra på att hålla igång ändå av någon anledning.. Aja, så tacksam över att jag har världens bästa man som tog hand om barnen och roddade här hemma så att jag fick vila så mycket som jag behövde.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish