Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagen

Har varit en bra dag idag och jag mår så mycket bättre med förkylningen! Jätteskönt.

Vi var hos psykologen idag och pratade och det var också väldigt skönt. Nu har vi inte så mycket att prata om när det kommer till konflikter och tjafs (det uppkommer knappt längre) utan vi pratar om stress och min hypokondri och oro, hur vi ska hantera den tillsammans osv. Vi försöker ha ett möte inbokat varannan månad i förebyggande syfte då vi båda tycker att det ger så otroligt mycket att bara prata ut med en tredje part. Vi pratar ju sjukt mycket i vår relation med men det är kul när någon ser relationen objektivt och följer utvecklingen, kommer med små tips och råd osv.

Vi började gå i parterapi när jag var gravid då jag inte mådde jättebra då. Blev så mycket stress och oro samtidigt för mig eftersom att vi var så nya ihop. Nu går vi som sagt mest i förebyggande syfte och för att bolla tankar och känslor, prata om hur vår relation utvecklas osv. Ser väldigt mycket fram emot varje möte och det är så roligt att vi i vardagen kan komma på grejer som vi kan ta upp vid nästa tillfälle. ”Det här måste vi prata om hos XXX” kan någon av oss säga efter en diskussion eller liknande ;p

När barnen var hämtade så fick dom köpa hinkar, spadar och lite annan utelek och sedan var vi ute på altanen en stund innan middagen. Börjar smälta fram mer och mer nu och det känns så himla härligt!

Ser fram emot att få fixa i ordning fint på både tomten och altanen nu i vår. Och ser fram emot att se barnen springa in och ut hela sommaren lång.

Jolie byggde koja och sen hjälpte hon mig med middagen! Hon vill alltid hjälpa till med maten och jag tycker att det är så kul att hon har det intresset.

Blev DENNA middag ikväll!

Ikväll ska jag duscha länge, fixa håret, smörja in mig med brun utan sol och göra allt sådant som jag inte gjort på en evighet, haha. Kanske ska raka benen med – börjar bli dags! Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish