Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Två goda och enkla smoothies

Tänkte bjuda på två goda smoothierecept måndagen till ära. Hade samma bas i båda! Naturell kvarg och äppeljuice. Måste tipsa om juicen nedan samt den med apelsin och ananas. Finns alltså tre olika och alla är hur goda och bra alternativ som helst. Står inte med dom kalla juicerna utan med dom som står i rumstemperatur på mataffären.

Den gröna: 

1 banan

1 Avokado

1 gurkmeja

1 bit ingefära

1 påse babyspenat

1/2 pressad citron

Lite fryst mango och passionsfrukt

Gör såhär: Skala avokadon, ingefäran och gurkmejan och mixa sedan allt med kvargen och äppeljuicen + pressad citron.

Den rosa:

1 banan

2 apelsiner

Frysta jordgubbar

Lite mynta eller citronmeliss

Gör såhär: Skala apelsinerna och mixa allt med kvarg och juice – klart!

Mitt nästa projekt i smoothievärlden blir att göra en riktigt god med chokladsmak. Tänk typ choklad och banan, mhmm. Gärna med lite mandelsmör i.

Kommentarer

  1. Frida

    Åh älskar dina recepttips! Vill bli bättre på att göra smoothie så detta är ju guld! Ungefär hur mycket blir det? Och håller den sig ett tag om man inte dricker allt på en gång? Tack för en fin blogg, ha en fin dag! Kram

  2. E

    Vi gör en nyttig milkshake som smakar choklad. Det ända man behöver är frysta bananer, mjölk och kakao. Ha i mkt banan, den ska bli tjock. Mixa länge. Barnen älskar den och vi med!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish