Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Tre små hårfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar

Måste visa er tre hårfavoriter som jag har just nu!

1. Björk – TÄMJA! Älskar denna produkt. Tänkte först att den var en sådan där ”hitta-på-produkt” för att tjäna pengar men den hjälper verkligen att få ner jobbiga småhår utan att göra håret fett, oljigt och tungt. Använder den i princip varje dag och är så glad att jag hittade den. Brukade tidigare använda serum för att trycka ner småhår som inte riktigt vill följa resten av håret men nu har jag denna. Den är dessutom så smidig att ta med och ger håret näring. Läser man kommentarerna på diverse hemsidor så verkar dom flesta eniga med mig. Ni hittar den HÄR.

2. Living Proof – Control Hairspray! Denna är SÅ bra och jag fick faktiskt tips om den från er. Blev såld direkt jag testade den första gången. Under våren och hösten så håller ju inte lockarna lika bra men med denna spray så gör dom det. Ett supertips verkligen! Finns HÄR.

3. Björn Axén – Dry Schampoo Melon Mist! Har tipsat om denna flera gånger förr men kan göra det 100 gånger till. Jag gillar ju allt som doftar vattenmelon och denna gör det + att den inte lämnar en vit hinna eller pudrig yta i håret som många andra torrschampon gör. Bra pris med. Finns HÄR!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish