Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Det som är lyxigast med varannan-vecka-livet är ju helt klart att man kan unna sig en sovmorgon eller två i lugn och ro. Detta njuter jag av till fullo! Vi vill ju ha egna barn men tills dess så är detta helt klart en höjdpunkt för mig, haha.

Fick en mysig date med Tove i helgen! Det var när jag kom hem från den som jag började känna mig lite förkyld.. Vi åt bowls, babblade och skrattade i vanlig ordning.

Mannens beställning på badshorts har äntligen landat här hemma och nu är vi peppade på två veckor utomlands. Vi funderar faktiskt på att köra en vecka till så att det blir tre veckor efter varandra. Hade varit fint att passa på för att vi faktiskt har möjlighet till det just nu och för att det är min födelsedagsvecka när vi kommer hem från Rhodos och lämnar barnen till deras pappa igen. Vi har funderat på att antingen åka till Italien, Amsterdam eller bila genom Spanien. Har ni några andra mysiga tips? Kommer ju att vara varmt i dom flesta länderna då detta är en vecka i slutet på maj. Tänk att jag fyller 27 år snart!? Har faktiskt åldersnoja och har haft det dom senaste åren. Tycker att livet passerar så snabbt och ju äldre man blir ju snabbare går det.

Helgens färgglada handling!

Älskling <3 Så glad och tacksam varje dag för att vi har varandra.

Kommentarer

  1. Anna

    Hej!
    Efter att ha sett eran you tube video och sedan läst inlägget + kommentarer om den på bloggbevakning.se har jag insett att jag måste sluta läsa den bloggen.
    Det är helt fruktansvärt vilka friheter folk tar sig där (och på andra forum såklart) att skriva saker om dig (och andra)
    En portal med mycket hat, tycker det är obehagligt hur vissa kommentarer ens släpps igenom.
    På en ”vanlig” arbetsplats finns en lag som heter ”kränkande särbehandling” som är rätt tung. Man får helt enkelt inte uttrycka sig eller bete sig hur man vill mot sina kollegor. Man kan få varning av arbetsgivaren som leder till uppsägning på sikt samt bli polisanmäld. Man har hela tiden facket som skydd.
    Ni influenser är ju helt oskyddade men ni kan ju i alla fall se till alla skydda varandra likt kollegor (vilket bloggbevakning inte gör, snarare tvärtom)
    Det skulle inte vara okej att jag skulle säga till kassören på ica att ”du verkar vara en dålig mamma” eller ”ursch vilka långa naglar du har” osv. så varför skulle det vara okej till er bara för att ni ”valt” att vara offentliga?
    Varför tror folk ha sig rätten till att bakom skärmar kunna skriva vad man vill till vemsomhelst?
    Och tror folk verkligen att du kommer att ändra på ditt liv/utseende/matvanor ja, vad som helst för att dom skriver en kommentar om just det?!
    Tycker det borde finnas en lag på att man måste signera med bankID för att kunna kommentera. Är man för ung för att ha bankID så kan man sitta tillsammans med en vuxen, så då får vuxna kanske också en inblick i vilken värld internet är.
    Jag tycker att man får tänka och tycka vad man vill – MEN man får inte utrycka sig hur man vill!
    Nä, nu slutar jag läsa den bloggen för jag vill inte vara med att bidra till ett forum där man får skriva hat och kränkningar hursomhelst!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Vad fint skrivet <3 jag håller med dig till 110% och jag skulle aldrig läsa där inne just på grund av mitt egna välmående som jag värderar väldigt högt. Men tycker också att det är SJUKT att man får skada och håna andra människor hur som helst och att det är helt okej. Hade jag läst hade jag förmodligen fått grov ångest och det säger nog rätt mycket om vad som skrivs där inne. Och att Camilla som driver bloggen själv verkar tycka att det är helt okej - det är skrämmande. Tycker samtidigt också synd om alla som sitter och skriver elaka saker om andra helt obetalt. Kan knappt föreställa mig hur man tänker när man går in på en sådan sida och orkar ta sig tid och energi till att trycka ner andra. Tror att man antingen mår extremt dåligt med sig själv och sitt liv eller att man bara är sjuk på något vis tråkigt nog. Stor kram till dig <3 <3

    2. ME

      Vad lustigt att du kommenterar det, jag tänkte precis samma sak men kände inte att det var lönt att skriva något där. Läste kommentarerna först, och när jag sedan såg videon blev jag chockad över att jag inte alls såg samma sak som det skrivits om. Uppenbart att folk vill leta fel. Fint att G inte läser där, inget konstruktivt eller vettigt alls. Slutar nog också att läsa den bloggen. Särskilt som innehavaren inte verkar ha insikt om vilken typ av blogg hon driver.

      1. Gabriella Joss
        Gabriella Possler

        Tack snälla du ❤️ tycker också det är skillnad på konstruktiv kritik och att mobba någon/försöka skada någon. Skrämmer mig att det är ”okej” att bete sig så på nätet. Stor kram!

  2. j

    Provisoriskt pass ska man visst inte förlita sig på enligt polisen. Dom passen görs 72 timmar innan avresa och man kan bli nekad att få dem. Bara nåt jag läste i tidningen! Kolla drop-in tider?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish