Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Snabbt och enkelt mellanmål

Gjorde detta idag och det blev oväntat gott för att gå så snabbt. Rostade bröd (tog glutenfritt men det kan man ju välja själv) och stekte två ägg i smör. Saltade, pepprade och kryddade även med ”tomato & herbs” (min favvokrydda från Santa Maria – tips!!). När äggen är färdigstekta så la jag dessa på mackorna och hällde över lite västerbottensost. Toppade med tomat, gurka och paprika och klart. Så gott!

Kommentarer

  1. Michelle

    Vet du vad som är ännu godare?
    Att göra ett hål i brödet, steka det i smör.
    Sedan knäcka ägget i hålet och steka in det i själva brödet

    Åååh nu blev jag så sugen på det haha 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish