Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår jättebra men har galen mensvärk. Vaknade med det imorse och har bara känt mig så ynklig hela dagen. Vi skulle filma en Q/A till er men jag kände bara att jag har en så kass, jäkla dag med mig själv att det inte går. Till slut samlade jag mig och bestämde mig för att få det gjort ändå så nu är det klart! Den kommer upp senare idag. Det får bli vår första video på kanalen =)

Åt på Holy Greens igår och känner att varför har vi inte detta i Umeå!? Jag saknar verkligen både en kolgrill, något grekiskt och det ni ser på bilden ovan här i min lilla stad.

Tänkte ta lite bilder på mig själv och så traskade mannen in och blev en liten pussbild istället, haha. Älskar stillbilden på min älskling på bild 1 😉

Köpte denna då jag läst att man kan kapsla in fukt i läpparna över natten genom att smörja läpparna, dricka lite vatten så att dom blir blöta (om det inte var tvärtom i ordning) och sedan avsluta med vaseline. Så ska testa den kuren nu och se om dom blir så lena som jag hoppas.

Ett litet projekt till helgen blir detta. Ska ta bort all jord från lökarna och sedan låta dom bo i denna vas i vatten. Kommer bli sjukt fint!

Önskar er en fin dag! Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish