Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Vi befinner oss inte på hemmaplan för tillfället och filmar massor åt er. Ska bli så roligt att få släppa en första videoblogg på länge och det blir antingen en Q/A där vi svarar på era frågor (komplettera gärna med frågor i kommentarsfältet här om ni vill) eller en vanlig vlogg. Båda kommer såklart att komma upp direkt dom är redigerade och klara.

Annars har jag PMS just nu och ska få mens om några dagar, ont i magen, finnar och bara trött. Fick tårar i ögonen när jag pratade med barnen för ett tag sedan via FaceTime för att jag saknar dom så mycket, haha. När vi har gjort klart allt för idag (vilket är snart) så vi ska så ska vi lägga oss på hotellrummet, se serie och bara mysa innan det bär av hemåt igen.

Ett måste när vi är i Stockholm en sväng. Så goda smoothies =)

Sprang in en snabbis på H&M Home också och vill typ ha allt! Hur kan dom ha så mycket fint!? Verkar som att rosa blir inne nu när det kommer till inredning. Inte en trend som jag kommer att hoppa på men väldigt fint och vårigt!

Sprang in på en skoaffär med och såg dessa. Vill ha bebis nu och helst igår.

Har filmat med drönare också till youtube! Tror att helheten kommer att bli sjukt bra. Läser ni mest bloggar och kollar instagram eller gillar ni YouTube? Jah själv kollar aldrig på YouTube, haha.

Hade 30 minuter med en sovande älskling på mig idag. Så mysigt. Blir alltid så lugn när någon sover nära mig (typ barnen) då jag dras med i dom där långa, djupa andetagen.

Hoppas att ni har en jättebra onsdag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emma

    Jag ogillar allt rörligt material av någon anledning 😂 kollar ALDRIG på filmer varken på insta eller Youtube. Skrollar bara förbi 😁

  2. Profilbild
    Johanna

    Kollar mest Instagram, din är den enda bloggen jag läser, men följt dig sedan start så kan inte sluta🙈 Kollar inte youtube men kommer såklart följa med dig ditt och kolla på dina vloggar 😁

  3. Profilbild
    S

    Jag läser endast din blogg och sedan kollar jag på youtube resten av tiden. Så om du skaffade YT vore det perfekt! Men givetvis kommer jag att fortsätta läsa din blogg, haha!

  4. Profilbild
    Rebecka

    Hej! Vill tipsa dig om att följa vulverinekoos på instagram. Hon släpper även en bok nu.
    Hon har sååå mycket bra info om kvinnokroppen <3

  5. Profilbild
    Sarah

    Din blogg är den enda jag läser, annars hänger jag bara på Youtube. Älskar rörligt material, känns mer levande och äkta. Det känns som att man verkligen lär känna personen på ett annat sätt, när man hör en röst och ser kroppsspråk osv. 😊 Hatar Instagram just av den anledningen, att det känns så opersonligt och fake allting.

  6. Profilbild
    Elin 🌟

    Jaaa dröm att ni ska komma till youtube ju! 😍 Läser bara din blogg, sen kollar jag youtube! Ha det bäst! Kram E

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish