Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntTräning

Träning och nya tights

Är så glad över att äntligen vara i full gång på gymmet igen. Har ändå fått till fem pass i veckan nu! Och även om alla inte har varit jättebra och intensiva så är det bättre än ingenting. Brukar alltid tänka så – att ett dåligt pass är bättre än inget. Och rätt som det är så har man lite mer energi en dag och då jäklar får man till det.

Jag fick frågan om det där med träningsmotivation på instagram och det viktigaste för mig är att alltid bara ta mig till gymmet. Finns så många kvällar som jag hellre hade legat i soffan och bara gosat men om jag väl tar mig tid så kommer jag att träna. Jag saknar motivation ofta. Känner ofta att jag inte orkar. Därför är det viktigt för mig med rutinen att bara ta sig till gymmet. Och när jag väl är där så blir träningen gjord oavsett.

Har förresten beställt ett par nya tights och hann precis innan dom sålde slut. Tog storlek XS/S så hoppas verkligen att dom passar nu.

Hur fina!?

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish