Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Två favoriter

Inlägget innehåller annonslänk

Min hudterapeut är bortrest och min nattkräm var slut så letade runt i hela Umeå efter den för att till slut äntligen få mig en tub. Det är den som ni ser till höger på bilden. Kan inte leva utan den. Var utan i ett par dagar och trodde inte att det skulle göra så stor skillnad men blev helt torr och fnasig utan den trots att jag använde en annan kräm från samma märke. Denna är GULD. Kommer nog aldrig byta, haha. Vi får väl se 😉

Och peelingen är en nyfunnen favorit som jag bara kan säga WOW till. Den gör huden helt fantastisk på bara en användning. Man ser skillnaden direkt. Man blir så otroligt glowig och ”ren” i ansiktet. Finns HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish