Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra men har som vanligt fått en jobbig låsning i högra axeln, skuldran och nacken. Har även fått ett enormt outbreak runt munnen. Det var längesedan jag hade såhär mycket finnar så blev rätt chockad när dom kom. Det var som att jag fick alla över en natt med! Och alla är stora och gör ont. Men det känns helt okej ändå. Det får komma och gå. Har njutit som tusan av månader utan en enda finne iallafall och känt mig så fin i huden. Ska få mens om typ fem dagar och har oroat mig och stressat mycket nu på slutet över bland annat kriget – och då är det alltid min hy som ryker först. Får alltid problem när hormoner eller stress kommer in i bilden. Alltid runt munnen med.

Idag ska jag iallafall besöka naprapaten och försöka få hjälp med min högra sida av överkroppen och annars blir det rätt lugnt. Ska packa inför imorgon (vi åker till Stockholm), jobba lite och pyssla på här hemma. Har lite små ärenden planerade med som vi ska beta av under dagen.

Helgen har varit lugn och skön. Har fått utväxten färgad, naglarna fixade och njutit av maxad tid med barnen. Det är så intensivt att ha dom här hemma men det är också så otroligt mysigt. Har insett att jag uppskattar aktiviteter med familjen så mycket. Vi har hittat på något nästan varje dag nu under sportlovet och när man inte är i hemmet så blir kvalitetstiden på en helt annan nivå. Hemma behöver man alltid fixa något, städa, tvätta, laga mat, plocka undan efter mat osv. Det blir rutiner på ett annat vis. Men när vi spenderar ett par timmar utanför hemmet så kan barnen verkligen få hela mig för en stund. Inget annat behöver tid eller fokus och all tid blir bara vår. Får ut så otroligt mycket av det! Och det märks att dom får det med.

I helgen fick barnen åka skrillor med sin bonuspappa. Dom tyckte att det var så roligt – framförallt Jason.

Sedan fikade vi och drack varm choklad.

Har haft myskväll med popcorn, grönsaker och dipp.

Ungarna har lekt ute massor!

Min lillebror var här på middag och vi åt pizza!

Jag och mannen fick egentid med Jolie medan Jason hade fotboll! Vi tog såklart med samma mat till honom som han fick äta efteråt.

Han tycker att det är så roligt! Nästa gång vill han gå i innebandy säger han.

Min frisör var här med sina söta barn och fixade min utväxt lite snabbt med.

Jolie har haft pysselverkstad här hemma i vanlig ordning.

Och så pysslade vi på ett annat ställe med. Gjorde små träd med hjälp av ståltråd och papper bland annat.

Vi har faktiskt filmat mycket av det vi har gjort denna helg med. Vill ni se det i form av en videoblogg? Klicka på hjärtat i så fall. Och ni får gärna prenumerera på youtubekanalen med får att inte missa något. Ni kan följa den HÄR.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sanna

    Hur blir den glutenfria pizzadegen när den är klar? Blir den sådär platt o hård som många. El lite fluffigare som ”vanlig” deg?😊

  2. Profilbild
    Mia

    Vill inge lite hopp. Jag som skrev innan om att jag precis plussat. Jag hade 100% alla menssymtom innan. Svullen mage, PMS (eller trodde det var det), fick sämre hud, trött osv. Identiskt. Så även om det känns som det är mensen som kommer kan det vara att du är gravid 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish