Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

3 goda

1. Ett supertips på god omelett från helgen!! Blanda tre ägg med en msk creme fraiche, örtsalt och citronpeppar. Värm upp lite smör i en stekpanna och stek finhackad röd lök. Häll över äggblandningen och lägg västerbottensost, hackade tomater och hackad paprika i mitten. Vik ihop efter en stund och vänd så att den blir dubbelvikt och du får den stekt på båda sidor. Åt med vita bönor i tomatsås. Så gott och mättande.

2. Har börjat dricka rödbetsjuice då och då. Vår råsaftscentrifug har gått sönder och är på jakt efter en ny. Vilken är den absolut bästa? Denna juice är färdig från ”Kung Markatta” men innehåller i princip enbart rödbetor.

3. Denna smoothie är en ny favorit och i den finns ett helt paket babyspenat, naturell kvarg, en banan, fryst ananas, ananasjuice och ingefära.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish