Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hey ITCHY

Inlägget är betald reklam för Hey ITCHY

Deras hemsida kommer ni till här!

Jag har ju aldrig trott på mirakelkrämer men nu gör jag det. Som ni vet så är ju vi en riktig eksemfamilj och jag hade otroligt mycket eksem när jag var liten. Min lillebror likaså. Mina barn har fått ärva detta vidare från mig och båda har haft problem till och från. Jason har dock klarat sig bättre än Jolie som har haft extremt mycket eksem som kliat, svidit och blivit till sår. Vi har kört många kurer med kortison men inget har egentligen hjälpt superbra under höst och vintertider. Något som var lite annorlunda i år var att även Jason fick MYCKET eksem över armarna. Har lagt otroligt mycket tid på att googla, testat diverse krämer, pratat med BVC osv. Jag tror att många av er föräldrar känner igen sig i maktlösheten när ens barn har det jobbigt på grund av torr hy och eksem. Man undviker bad, smörjer som en galning och gör precis allt man kan varje dag.

Som av en slump så delade en mamma som jag följer på instagram en kräm och berättade att det var den enda krämen som verkligen hade hjälpt hennes dotter. På nolltid dessutom. Nu har jag testat på mina barn och WOW vad den fungerar bra. Man ser verkligen resultat från dag till dag och den gör faktiskt just mirakel enligt mig. Är så otroligt nöjd.

Nu har jag fått äran att dela med mig av ITCHYs krämer till er. Dom har en unik formel med fokus på extra känslig hy.

Här ser ni dom två olika krämerna som går att köpa. Och jag förklarar skillnaderna mellan dessa här nedan.

Denna kräm – ”The body cream unscented” är en anti-irritationskroppskräm som är utvecklad för mycket torr och irriterad hy! Krämen fungerar jättebra på eksembenägen hud som kliar och svider. Denna använder mina barn två gånger om dagen och resultatet är verkligen fantastiskt! Denna innehåller ingredienser som sheasmör och 1,5 pendanediol som lugnar inflammationer och lindrar irritation. Denna kräm stärker hudbarriären och återfuktar samt mjukgör huden och är hypoallergen och doftfri. Krämen lägger sig som ett barriärskyddande lager för att skydda din hud hela dagen. Går att använda från att man är bebis till vuxen ålder.

Sedan har vi denna kräm. – ”The body cream” som exfolierar huden skonsamt och är lämplig för personer med otroligt torr och flagnande hud. Den mjukgör och är från början framtagen för personer med psoriasis. Den är formulerad med salicylsyra som skonsamt exfolierar huden. Denna kräm kan man använda från tre års ålder och den har en mjuk och hypoallergen doft.

Krämerna är dermatologiskt testade och veganska samt enkla att ta med sig i väskan då dom tar lite plats.

Nu har ITCHY även släppt dessa kapslar som hjälper till att stödja din huds normala och friska funktioner. Innehåller bland annat vitamin A och Biotin och stödjer immunförsvaret.

Ni kommer till ITCHYs hemsida HÄR där ni kan läsa mer om produkterna samt beställa hem dom. Man kan också prenumerera på produkterna om man vill så att man alltid har kräm hemma. Hur bra!?

Kommentarer

  1. Profilbild
    Mia

    Precis plussat (har ett barn sen innan) 😀 såså lycklig! Vi började försöka för två månader sedan och följt er gravidresa sen du blev gravid i augusti. Hoppas du också plussar snart, skulle vara kul och följa när man är typ i samma tid!

  2. Profilbild
    Elin

    Har ni gjort någon allergiutredning? Tänkte ifall dom har någon allergi? Mitt barn har massa eksem, men då har vi också fått veta att han har massa allergier mot olika livsmedel.

  3. Profilbild
    Sabina

    Vi har fått 4 olika krämer utskrivna av läkare och ett schema för hur vi ska applicera under en 8 veckors kur och där efter 🙂 Verkar funka bra hittills 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish