Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Leos Lekland

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår toppen och idag blir en rätt lugn dag hemma då vi har haft så mycket aktiviteter hela veckan lång. Ska försöka komma iväg och fixa naglarna, mannen ska klippa sig och så ska vi till gymmet (med barnen). Blir en riktig mysfredag! Funderar på att köpa lite chips och popcorn + kanske lite grönsaker och dipp så får dom små vara vakna lite senare och se film med oss ikväll.

Igår var vi på Leos Lekland och av en slump så var barnens pappa, hans sambo och barnens bonussyskon där samtidigt. Så barnen hade SÅ roligt. Var jättekul att se dom springa omkring. Köpte glass och slush och kom hem lagom till middagen.

Hann ligga såhär i någon timme igår med. Så välbehövligt.

Gårdagens standardfrulle.

Jag gillar egentligen inte Leos Lekland sådär supermycket på grund av ljudnivån, lukten osv ;p Men barnen ÄLSKAR det ju. Och vad man gör man inte för dom små, haha.

När vi kom hem så blev det en invigning av Jolies play dom med glitter. Kul för henne men inte lika roligt att ha glitter precis överallt. Det medföljer olika glitter i små påsar som man alltså ska blanda med sin lera. Hon kan sitta och pyssla med just play doh i flera timmar helt knäpptyst.

Åkte och tränade medan mannen nattade barnen och när han bytte av och drog iväg så tog jag ett bad, skrubbade mig, smorde med brun utan sol och gjorde alla sådana saker som jag inte riktigt har orkat på länge.

Hela helgen är för övrigt fullsmockad med aktiviteter och det känns roligt. På måndag blir vi barnfria igen och då bär det av till Stockholm i ett par dagar. Önskar er en fin fredag och helg. Kram/G

Kommentarer

  1. Profilbild
    Johanna

    Leos lät underbart – ni ser så glada ut och fint att höra att barnen hade hela sina familjer där. ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish