Gabriella Joss Gabriella Joss
MatOkategoriserade

En god och enkel snabblunch

Inlägget innehåller en annonslänk

Vet att ni tycker att det är roligt när jag visar vad vi äter (älskar själv att se vad andra äter) och detta är något som är återkommande hos oss när det kommer till snabbmat.

Anammas Nuggets (på ärtprotein) med ris, frysta grönsaker som vi steker med olja, örtsalt och peppar och tomatsalsa på tomater, röd lök, sweet chilisås och olivolja + persilja. Sen har vi alltid chilisås, chilibea och mangorajasås.

Om ni undrar var vår matta är så har vi tagit bort den då den efter alla dessa år har blivit så äcklig. Kan man rädda en matta från Classic Collection med en kemtvätt tror ni? Annars kommer vi nog inhandla en billigare från RUSTA eller något. Allt som barnen kommer i kontakt med blir ju skitigt med tiden. Går liksom inte att förhindra så lusten att lägga ut mycket pengar på sådant är inte stor.

Update: Som jag skrev för några dagar sedan så målade ju Jolie nagellack överallt och bland annat på denna matta och många av er tipsade om att jag skulle kolla med försäkringsbolaget vilket jag gjort nu! Tack för tips =) tänkte inte ens tanken själv. Har fått bort nagellacket på alla dörrar och golv med aceton som tur är. Men det var som sagt en klänning, denna matta och en handduk som inte gick att rädda.

Min fina tröja hittar ni förresten HÄR!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Jossan

    Jag har också två små hemma, vet hur det blir 😩 vi brukar dock hänga upp våran matta i garaget och spola den med högtryckstvätten och nåt medel av nåt slag. Lite jobb, men helt klart värt de!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish