Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Platsbyggd våningsäng

Bilderna är lånade från Pinterest men vi är iallafall sugna på att lösa något liknande till barnen som ändå vill sova i samma rum. Vad tror ni? Och så målar man in den i väggfärgen.

Kommentarer

  1. Viktoria

    Hej! Superfin säng, men tror du barnen kommer vilja dela rum om ett par år? Känns mer hållbart att köpa en våningssäng och piffa den och sen sälja vidare när barnen vill sova i varsitt rum..?

  2. Elin 🌟

    Ja men det tycker jag ni ska försöka att få till 😍 Så mysigt och fint! Dock kanske svårt sen när de väl vill ha egna rum? Men då kan man ju använda våningssängen till vänner som vill sova över osv. Ha en fin dag! 💗 Kram E

  3. celine

    när barnen är små ändras behoven snabbt. snart kanske jason kommer ha någon kompis som vill sova över eller kanske inte alls vill sova tillsammans med sin lilla syster överhuvudtaget . Han är 6(?) nu och inte långt ifrån att blir en stor pojke med ändrat behov angående privathet. I värsta fall bygger ni detta för att det är kul just nu men inte långsiktigt och så behöver ni göra om om 2-3 år. kan funka, ser ju fint ut men jag skulle satsa på något långsiktigare.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish