Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nagellack överallt

Vi hade en riktig kaosmorgon här hemma, haha. Jolie har en egen korg med nagellack på sitt rum som hon vet att hon inte får använda utan en vuxen – men idag gjorde hon det ändå. Så har torkat nagellack från alla möjliga platser denna morgon och en matta, en klänning och en handduk är förstörda. Har ni tips på hur man kan ta bort nagellack från textiler så är jag tacksam för dom!

Tre bilder från gårdagens gympass. Mannen tränar med en vän nu och jag åker ikväll när barnen har somnat. Längtar redan efter det =) har börjat uppskatta gymmet kvällstid med nu. Förut var det bara morgonpass som gällde men tycker det är ett skönt avslut på kvällen följt av dusch, kvällsfika och serie.

Beställde hem denna goding igår. Har velat ha den länge så var dags att ta tag i det. Perfekt när man river exempelvis parmesan och samla upp all riven ost direkt i hållaren under. Fin är den också!

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej! Sedan jag blev singel har varit på jakt efter min DRÖMKILLE. Jag har tinder, badoo, Fb dejting. Mitt problem är bara att jag har precis som du hade höga krav på vad för kille jag vill ha. Jag har skrivit lite och bestämt träff en kille. Mitt stora problem? Jag tycker att han är fruktansvärt oattraktiv. Förlåt men han har skickat bilder på sig själv och förlåt för uttrycket. Men han är ful, vad ska jag göra? Ska jag säga att jag inte är intresserad. Sorry, men han är ful och jag vill nog inte inte träffa honom längre. Jag har höga krav på vad för kille jag vill ha, men känns inte som att jag kan få snygga killar, utan att jag kanske måste ta någon ful. Haha nej, men jag kommer nog avboka träffen med honom då jag inte blir särskilt attraherad av honom och kommer inte kunna bli kär i honom alls. Eller vad jag gör?

    1. Ellen

      Gå på dejten ändå och se hur han är som person, kanske blir han attraktiv av sin personlighet? Ta det annars som en erfarenhet och att du blir mer vab att dejta!

    2. Elin

      En av mina bästa vänner var i en liknande sits för ett par år sen. En kille från hennes jobb som hon kom bra överens med men fann oattraktiv bjöd ut henne på en dejt och hon tänkte säga nej men jag övertalade henne att åtminstone ge honom en chans. Nu är de gifta (med bebis på väg) och hon tycker att hon har världens snyggaste man…

    3. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Åh, jag förstår helt :/ det där är ju så olika för alla och såg att du redan hade fått lite kloka svar här bland kommentarerna. Jag var ju så kräsen att jag inte ens gick på dejt om det inte kändes helt hundra med utseendet men samtidigt så är det att vara extremt dömande och jag vet om det. Minns att jag till och med tog upp det med min psykolog. Men efter 10 år och två barn så kände jag att antingen så ska ALLT vara exakt som jag önskar (alltså i en partner) eller så får det vara. Men jag hade nog ändå gett det en chans. Tycker att kommentarerna nedan var fina. Och som en annan skrev här nedan så ger det dig ju annars en erfarenhet av att dejta. Kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish