Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra just nu:

– Något som jag har gjort under senaste månaderna är att lägga på mig lite extra vikt i både fett och muskler och jag älskar det! Har ju druckit gainer som en galning i perioder för att jag så gärna vill gå upp men har haft svårt att lägga på mig. Nu när jag är så genuint trygg och lycklig så äter jag mer = lägger på mig mer. Och det är en fin känsla när man annars har rätt svårt att gå upp i vikt. Äger ingen våg som ni kanske redan vet men känner och ser skillnad på min kropp och det får mig att må bra!

– Fick så mycket fina videos i helgen när Jason var i backen med sin pappa! Han har ju stått på brädan några gånger dom senaste två åren och det märks att han tycker att det är superkul. Hoppas att det får vara ett intresse som håller i sig med åren. Blir så stolt när jag ser honom åka, han är så duktig!

– För någon månad sedan beställde jag hem så mycket fina klänningar som är stickade i materialet. Längtar till att få ha dom i sommar till ett par sneakers. Så jäkla snyggt! Den som går över ena axeln är min favorit, den är väldigt fin på kroppen.

– Jag älskar verkligen proteinpulvret som jag visar på bloggen då och då! Har en favoritsmoothie som vi gör ibland med iKaffe, frysta jordgubbar och proteinpulver med jordgubbssmak. Verkligen ett supertips om man vill få i sig mer protein.

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Elin 🌟

    Åh jag har också börjat försöka gå upp lite i vikt nu 🤭 Tränar massor men har liksom inte riktigt ökat i muskler som jag önskat.. Så nu jäklar! 💪🏼 Älskar att följa din blogg Gabriella! Så inspirerande! Ärlig! Och givande! Tack! ❤️ Kram E

      1. L

        Tycker också det är svårt att hitta där 😂 men tror du kan se på din order historik vilka plagg du beställt och sen länka därifrån, om du orkar! ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish