Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny tatuering

Har äntligen börjat tatuera mig igen och ska göra klart min arm, har planer på en coverup på foten som ska gå upp en bit på benet (i samma mandalastil som jag har på armen) + lite annat smått. Det stora jag kommer att ha är ju som ni redan vet över ena armen ner mot handen och fingrarna medan den andra armen får förbli relativt tom. Kommer inte att göra något på låren, magen, överkroppen eller liknande heller. Utan det blir bara en heltäckt arm och den som jag ska göra på foten och upp mot benet som blir större motiv.  Ryggen kommer också att vara fri i det stora hela. Tycker att tatueringar är sjukt snyggt men vill inte ha för mycket heller. Vet att jag redan har rätt mycket men allt är ju relativt, haha.

Vi tatuerade oss hos mannens tatuerare som han har gått till i flera år och han är GRYM! Andra som har tatuerat mig har ofta tryckt för hårt och jag har därav rätt mycket ärrbildning på vissa partier. Dom som han har gjort på mig hittills sticker inte ut alls, ser så fina ut och ja, jag är bara så jäkla nöjd.

Denna lilla sittning så gjorde jag klart min hand och det var tummen som skulle fixas. Blev så bra! Och mannen fortsatte på sitt mönster som han har hållit på med under några sittningar nu. Tror att jag kommer att fortsätta bygga på min arm nästa gång.

Här kommer en bildbomb: 

Tankade lite energi i form av proteinsmoothie mitt i allt med.

Han som tatuerade mig/oss heter Brent och ni hittar honom på instagram under @olnordicflyer. Såg att det var några av er som frågade vem vi tatuerar oss hos när jag la upp på storyn att min käre make satt i tatueringsstolen. Han jobbar både i Umeå och i Stockholm och mannen har som sagt gått till honom i flera, flera år.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish