Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I love u

En liten kärlekshyllning till den bästa människan jag vet. Så tacksam att våra vägar möttes och jag trodde aldrig att jag skulle få vara såhär tonårskär i vuxen ålder samtidigt som jag känner mig så trygg, hyllad och älskad varje dag. En liten grej som ni kanske inte visste om är att jag såg en bild på honom på instagram när vi var i Göteborg för att operera Jolies hjärta. Detta var i april. Det var ju givetvis inte läge att ragga killar när min dotter skulle göra en sådan stor operation men jag printade bilden för att inte glömma bort att jag skulle höra av mig när det var rätt tillfälle. Om det nu kom ett sådant. Och så hade jag turen att han hann skriva till mig före. Minns att jag skrek av lycka och ringde alla mina vänner när jag låg ute och solade en fin dag i maj när jag såg hans dm på min instagram.

När vi var i Barcelona förra året så pratade vi också om att vi har råkat se varandra flera gånger förut och inte kunnat sluta tänka på varandra. Det känns som att vår historia började lite smått redan den dagen när en av mina bästa vänner skickade en bild på honom från sociala medier och skrev ”här har du ju din drömkille” långt innan vi träffades. Vet inte om ni minns att jag har skrivit det förr men då fick jag bara en känsla av att han var för kort då jag gillar långa killar. Och jag tänkte också att man inte kan vara sådär snygg och dessutom lång, haha ;p Så ytlig jag vet..  HÄR har jag skrivit mer om hur vi faktiskt träffades tidigare om ni vill veta mer och har missat det.

Från våra roliga dms till att vi nu är gifta och sitter ihop dygnet runt. Har sagt detta tusen gånger innan men säger det igen. Tack livet.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish