Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er!

Tänkte visa er vår senaste storhandling då jag vet att många tycker att det är kul att se vad andra köper. Det tycker jag med, haha.

Har nya favoriter när det kommer till fransar med och dom hittade jag på Ica Maxi!

Ska snart åka och köpa två växter, fixa ett uttag till vår router och sen står gymmet på schemat. Har inte tränat ordentligt på en vecka så ska bli skönt att få till ett ordentligt pass.

Har hunnit med god lunch idag också =)

Annars är jag rätt sänkt just nu. Har väldigt mycket problem med just oro, stress och katastroftankar och är livrädd för krig här i Sverige. Försöker själv att stöta bort alla jobbiga tankar och leva vidare som vanligt men tycker att det är svårt. Hade hellre haft pandemi i två år till än detta. Kan knappt tänka mig vad människor i Ukraina går igenom just nu. Så ja, om ni undrar varför jag är lite off just nu så är det nog mest därför. Att jag tänker ihjäl mig och oroar mig mycket. Vet att jag inte är ensam om det heller. Många av oss svenskar är nog just oroliga. Man får utgå från säkra källor och jag har kollat mycket på bland annat Försvarsmaktens egna sidor. Klarar verkligen inte av exempelvis Aftonbladet eller liknande för stunden. Blir bara livrädd och sitter sedan med hjärtklappning och tryck över bröstet en hel dag. Hatar att vara en så lättpåverkad och lättstressad person många gånger. Men det är tyvärr det jag är.

Hoppas att det är okej att jag skriver av mig lite här inne. Min mening är verkligen inte att oroa någon eller att stressa någon. Vill snarare visa er andra som också oroar er (vet att ni är många) att ni inte är ensamma.

Kram på er och hoppas att ni har en fin dag!/G

Kommentarer

  1. Elin

    Jag känner verkligen igen mig i det här med oron. Är dels orolig över hur allt kommer bli för oss här i Sverige och så känner jag så mycket medlidande för den ukrainska befolkningen. Varje morgon när jag vaknar blir jag så nedslagen när jag kommer på vad som sker i världen just nu. 😔💔

    Det positiva är dock att jag just nu verkligen uppskattar det jag har extra mycket. Gällande nära och kära, bekvämligheter osv. Man får verkligen perspektiv på saker och ting. ❤️

  2. Tessie - blivande fyrabarnsmamma ♡

    Älskar också att se vad andra handlar för mat, varför då egentligen? Hehe.
    Angående oron och katastroftankar så känner jag igen mig väldigt mycket i hur du beskriver det. Jag kan känna mycket sånt redan innan allt det här och det har såklart inte blivit bättre efter hur läget ser ut nu. Men det är som att jag också går in i något sorts överlevnadsmode och hjärnan kopplar upp annat och stänger av de tankarna när det blir för mycket. Jag har en konstant oro i magen just nu, men försöker att fokusera på glada lätta tankar för att kunna fungera. Stor kram till dig ♡

  3. Ellen

    Tycker det är helt normalt att behöva skriva av sig om sin oro. Det är ju din blogg och dina tankar. Däremot gillar jag inte kommentarerna här. Som Mia skrev här under. Hon spär rejält på min oro och då måste jag helt enkelt sluta läsa här. För det e inte heller bra för min psykiska hälsa. Läser hellre som du information på försvarsmaktens sida som faktiskt har koll på läget.

    Kram!

      1. Ellen

        Haha jo jag vet. Men tycker det e lika roligt att läsa kommentarer å svar som bloggen 😂 tycker det e tråkigt att skrämma upp ännu mer.

  4. Mia

    Du är inte ensam med din oro. Bara och läsa tex Blondinbella som har bunkrat och förberett likt många andra. Det är det bästa du kan göra. Bunkra, fixa bensindunkar, köp Powerbank, vevradio osv. Kolla upp var närmsta skyddsrum. Res inte iväg ifall du inte tar med barnen. Då det är i princip omöjligt att komma in i ett land igen som har krig. Och du vill ju inte splittras från dina barn. Stor kram, vi måste bereda oss men vi ska klara det!

  5. Jos

    Helt okej, snarare så hjälper det att minska min oro att kunna ”dela” den med folk man följer.

    Känner precis som du, du är inte ensam i detta! Men jag tror att det egentligen inte är något reellt hot, det viktigaste just nu (och alla dagar) är att försöka ta vara på varje dag. Och de människor vi har runtomkring oss – tror det är det bästa sättet att leva, i både kris och ”välfärd”.

    Kram, ta hand om dig! ❤️

  6. Mia g

    Hoppas inte du vill skriva för mycket om krig. Det finns skräckpropaganda överallt och just nu har jag svår oro. Vi behöver ha tankarna på annat. Hoppas du förstår. kram.😊

    1. Ulrika

      Gabriella skriver självklart (!!) om vad hon vill, orostankar etc!
      Du får väl läsa Hemmets Journal i stället!
      Jag tycker det är modigt att våga skriva om sina rädslor!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish