Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sista februari

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er!

Vi kom fram till Stockholm för några timmar sedan och har myst på hotellrummet sedan dess. Min mobil har knappt haft internet eller batteri så därav den dåliga uppdateringen. Känns skönt att äntligen vara framme iallafall! Ska strax ge mannen (som är iväg och letar efter en laddare till min telefon) lite massage och sedan ska vi bara se serie och göra en tidig kväll. Imorgon blir det tidig frukost, gym och spa innan vi kickar igång dagen.

Helgen har annars varit lugn och vi har myst massor, jobbat lite, tagit hand om barnen och fått mycket gjort hemma. Jag passade som vanligt på att städa allt, tvätta allt, dammsuga och pyssla i ordning innan vi begav oss iväg också. Älskar att komma hem till ett rent och fräscht hem.

När vi kommer hem ska jag baka massor med nyttiga bakverk och ska såklart dela alla här inne med. Lär komma upp ett recept om dagen nästa vecka! Alla är enkla, goda och hälsosamma! Och på fredag är det dags för oss båda att tatuera oss. Jag ska göra mer på min arm och en liten detalj till på min handtatuering på tummen. Vill också som ni vet göra något för barnen och tror att det blir ”JJJ” någonstans på kroppen i ett enkelt typsnitt. Barnen heter ju Jason Julian Joss och Jolie Januari Joss så känns som att det hade passat bra =)

Önskar er en fortsatt fin kväll! Stor kram(G

Åt god middag det första vi gjorde när vi kom fram och i bilen blev det några glassar, haha. Har ni provat alla glassnyheter som kommit? ÄLSKADE sandwich med päron och mjölkchokladsmak.

Kommentarer

  1. Maria

    Nej ser fram emot nya glassorterna 😍 åh vad spännande med tatueringarna, vore jättekul att få se. Gjorde tre stycken idag, såå nöjd ☀️🪄💫

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish