Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Inlägget innehåller annonslänkar

Här kommer lite bilder från helgen =)

Jag och Jolie var på kalas för en av hennes vänner från förskolan och mannen och Jason var på kalas för en av mannens vänners barn under tiden.

Min underbara lilla kalastjej! Hennes hårsnodd i silke hittar ni HÄR. Tröja och kjol från H&M.

Jag och mannen besökte Stadium outlet och hittade lite nytt till vardagsgarderoben.

Det var dags för en uppfräschning även i barnens rum och dom har fått en ny madrass till sin säng. Och vi vuxna har äntligen nya kuddar. Dom kuddarna som vi sovit på fram tills nu har jag haft sedan jag var liten så vissa är 20 år gamla. Jag överdriver inte ens ;p

Ätit helgens grötfrulle med proteinella.

Ungarna drog fram alla sina pysselböcker och lite pennor och satt och målade i flera timmar.

Mina älsklingar!

Och jag fortsätter mitt projekt med att få i mig mer vatten om dagarna. Mitt bästa tips är att alltid ha med en vattenflaska. Jag brukar pressa i en citron med så blir det lite godare och hälsosamt med på köpet. Har ett sugrör i bambu från IKEA i min flaska för av någon anledning så dricker jag mer när jag dricker genom ett sugrör, haha.

Mina tights finns HÄR och träningstoppen HÄR. På rea nu såg jag!

Jolie tycker att det är spännande med flugfiske, haha. Ska bli kul att ta med henne ut och fiska i sommar (och spännande att testa själv med!?) nu när vi har en riktig sportfiskare i hemmet.

Hade lite egentid en av kvällarna med. Duschade läääänge, körde djuprengörande schampo, inpackning, rakade benen, hade ansiktsmask, smorde in mig och tog på mig fina, nya underkläder efteråt. Var så mysigt att krypa ner under täcket efteråt. Kände mig så avslappnad, fräsch och välmående.

Mina underkläder hittar ni (bh) HÄR och (trosa) HÄR.

Intimtvätten (min favorit) finns HÄR, djuprengörande schampo finns HÄR, duschmousse finns HÄR och inpackningen som är grym och doftar godis och sockervadd finns HÄR.

Hoppas att ni också har haft en bra helg trots omständigheterna i världen. Det är så ofattbart att det år 2022 är krig i Europa men det glädjer mig att se hur många som bidrar till olika insamlingar (det har jag också gjort!), skickar kläder och drar sitt strå till stacken. Medmänsklighet är bland det finaste som finns. Samtidigt blev jag så ledsen över en video som jag såg på instagram där människor i Ukraina blockerar människor med mörkare hy från att kliva på ett tåg för att fly. Att det ens finns tid för rasism mitt i ett krig? Nej, sådant gör mig ledsen. Och något annat som gör mig ledsen är att många barn har dött och skadats med. Även alla barn som tvingas lämna sina föräldrar och familjer för att åka till ett främmande land där dom inte ens kan språket. Allt för att fly och överleva. Kan knappt föreställa mig känslan av att vara i ett krig med mina små barn och inte kunna skydda dom från något. Kram på er och ta hand om varandra. Och var snälla med varandra. /G

Kommentarer

  1. Krille B

    Angående rasismen. Det var män som försökte tränga sig före och ta kvinnor och barns plats. Kvinnor och barn går alltid först och det är inte rasism.

    Ukrainska män i stridsför ålder får inte lämna landet utan bara kvinnor och barn. Dessa män är flyktingar från olika delar av världen men ändock – kvinnor och barn.

  2. Elsi Barsoma

    Hej fina Gabriella! Hoppas ni mår bra, älskar att läsa din blogg på kvällarna innan läggdags 😍Har följt dig några år, är tacksam för dina bra hårtips som du ger för jag har också tjockt och torrt hår då mitt hår är vågigt naturligt så behöver det mycket fukt. Undrade bara en sak då jag vet att du tidigare skrivit om att du går på laser behandling för hela kroppen, hur har det gått? Tänkte då du skriver att du rakar benen fortfarande? Har lasern get något resultat? Vill också testa det men är osäker om det verkligen är bra?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish