Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Today

Hej på er och hoppas att ni har haft en bra dag såhär långt!

Har hunnit ätit dunderfrulle idag.

Och så har vi fotat lite grejer till försäljning, jobbat, jag har lämnat in lite tights hos sömmerskan som jag vill få lagade. Vi har också postat paket och ska snart åka och hämta paket innan barnen också ska hämtas hem! Senare ska jag handla till några nyttiga bakverk som jag ska testa (recept kommer!) och som jag tror kommer bli himla goda. Och ikväll byter vi av varandra med gym igen. Vardagen när den är som bäst! Dagarna denna vecka har verkligen flutit på och imorgon är det redan fredag. I början på nästa vecka åker vi till Stockholm så i helgen ska vi maximera mys med barnen, lite jobb och allt pappersarbete som ska göras i företaget för dom två första månaderna i år.

Tror för övrigt inte att någon har missat vad som händer i världen just nu. Mitt hjärta gör ont för alla familjer.. Jag brukar ju inte skriva om sådant här på bloggen just för att jag själv tycker att det är så jobbigt. Men min mage har varit konstant orolig idag för allt lidande som jag vet att många människor får genomgå. Och jag precis som förmodligen alla ni andra som läser detta känner mig så liten och maktlös. Det finns ju absolut ingenting man kan göra.

Önskar er en fortsatt fin dag så hörs vi lite senare. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish