Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej och god morgon fina ni!

Jag har sprungit runt här hemma med dammsugare, rengöringsmedel, ytdesinfektion och tvätthögar. Orkar inte byta sängkläder varje dag men ska göra det varannan iallafall. Är ärligt talat varken särskilt rädd eller brydd om maskarna ;p men klart att man vill bli av med dom ändå så kommer att städa, tvätta och sprita mer nu i veckan. Ska börja använda nagelborste med när jag tvättar händerna för vill inte kapa av mina naglar. Så får vi hoppas att våra små oönskade gäster flyttar ut snarast.

La mig i sängen igen nu efter morgonstädningen men ska kliva upp strax igen och göra omelett! Vaknade med sådana sjuka cravings på det. Idag står annars jobb, gym och lite annat småfix på schemat.

Gjorde nyttiga pannkakor till frulle igår igen. Och pressade ingefära och gurkmeja som jag mixade ner i smoothien.

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Cicci

    Bli av med det så fort ni kan, det är smittsamt! Jag hade otur att drabbas under graviditet och fick inte lov att använda läkemedel för behandling. Hemsk upplevelse, var jobbigt som tusan att bli av med trots alla hygienåtgärder!

  2. Mia g

    Hej vill tipsa om weekend till Palma på Mallorca. Jag varit på flera olika ställen på mallis. Palma är fint. Mycket att se. Och många restauranger och shopping. Ha en bra dag. kram. 😊

  3. S

    Ryser i mig när jag hör ordet mask… Har du/ni haft det innan så tror jag inte att du skulle sagt så att du inte bryr dig/rädd för det är typ den värsta känslan du kan ha när du känner de små jäkla maskarna i dig… 🙁 Hemskt om du frågar mig! Hoppas ni andra slipper dem. Om du inte orkar tvätta sängkläder varje dag så tipsar jag att minst skaka sängkläderna utomhus, det kan hjälpa något. Lycka till!

    1. Ninna

      Jag.dör.bokstavligen. Min största fobi i livet är just maskar, larver och allt som påminner om det. Jag hade fått panik så jag beundrar verkligen ditt lugn i detta😅. Jag hade gråtit, städat ihjäl mig, gråtit lite till och absolut inte kunnat sova en blund. Tycker ändå det är bra att du är lugn o sansad kring detta. Jag hade varit Kaos. ❤

    2. Annelie

      Tycker inte det är så farligt faktiskt.
      Visst, inte fräscht, men man känner dem ju inte i tarmen utan i rumphålet om de är där. Då får man torka bort dem och tvätta sig. Tar man medlet dör de ju fort. 🙂

      Skulle tycka löss är värre, jobbigt att luskamma!

    3. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Haha förstår det ;p jaaa, men tycker som sagt inte att det är särskilt farligt. Kliar väl bara lite i rumpan om man har det och vissa får inga symptom alls så som jag förstått. Bara att ta tablett och städa lite extra, kram <3 tack!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish