Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntTräning

Mina fem favoritövningar

Här är fem av mina absoluta favoritövningar för ben och rumpa. Tror jag ska köra det imorgon med så återkommer med fler övningar då. Men dessa är alltid, alltid återkommande och dom som jag helst gör. Tycker att alla tar så bra i just rumpan också. Är fortfarande rätt svag på gymmet efter corona. Känner inte alls att jag har samma kraft i kroppen som vanligt!

Denna kör jag alltid. 2 set 10 reps på lite lägre vikt och sedan körde jag samma vikt som mannen men 2 set 6 reps.

Kör alltid denna 4×10 på 50 kg. Just på detta gym tycker jag att den är tyngre än på andra gym av någon anledning. Där kan jag köra upp till 90 kg ;p Men här är 50-55 tillräckligt för mig. Sitter alltid långt fram.

Kör sedan samma sak fast med ett ben i taget. 4×10 på varje ben. Brukar köra 30 kg i denna maskin.

Denna är ju som ni vet en gammal favorit men har hottat upp den lite och står nu som ni ser med båda benen på sidan av ”tråden”. Sparkar sedan lite snett bakåt. Tar ÄNNU mer i rumpan än om man har ”tråden” mellan benen när man sparkar. Varierar lite mellan dom två olika visen att göra denna övning på.

Denna kör jag också. Oftast 4×10 på mellan 80-100kg eller 4×8 på 120-140kg. Min maxvikt på denna är 160 kg men det känns som att det var en evighet sedan jag kunde ta så tungt. Typ innan sommaren, haha.

Jag är ju som ni vet ingen träningsexpert eller PT men vet ju att ni vill se hur JAG tränar så här har ni ett litet inlägg. Om ni gillar det så ska jag ordna iallafall ett i veckan med nya tips på övningar. Klicka gärna på hjärtat i så fall så att jag vet!

 

Kommentarer

  1. Amanda

    Påtal om något helt annat… men vad har du för väggfärg i sovrummet? Nu har vi vita väggar men har tröttnat på det och vill ha någon mörk färg och tycker färgen i ert sovrum verkar fin 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish