Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och ny vecka

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Weard Underwear

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er!

Jag mår jättebra och är peppad på en ny vecka. Fick veta att mina barn har springmask (jippi) så har laddat upp med tabletter här hemma och ska vara noga med sängkläder, tvätta rumpor, dammsuga och sprita toaletter hela veckan lång. Dom har fått den första tabletten av sin pappa då man tar två tabletter totalt vid en behandling. Nästa tablett ska intas om två veckor för deras del. Jag tänkte ta min första idag och ska tvinga i mannen en också. Tycker det känns lite jobbigt men har saknat ungarna och är ärligt talat inte så jättebrydd om att ha mask i magen. Hade tyckt att det var värre med löss. På tal om löss så ska jag börja spruta på en spray mot löss i förebyggande syfte som jag köpte redan förra året. Livrädd att få det i mitt svall, haha..

Något annat som jag tycker är drygt just nu (utöver dessa små tarmmaskar) är att jag sedan jag hade corona har känt att jag har en stor klump i halsen. Är jobbigt att svälja och känns bara som att det är något som ligger där exakt hela tiden. Så störande! Och så har jag ofta lock för öronen och är täppt i näsan med.. Huvudvärken börjar släppa allt mer men i fredags hade jag en riktig attack och låg i sängen exakt hela dagen. Har läst att det är många som får problem med just huvudvärk flera gånger i veckan efter corona. Hoppas det släpper så småningom. Annars blir jag bara piggare för varje vecka och det är skönt.

Spenderade annars gårdagskvällen till att vika tvätt, byta sängkläder och babbla i telefon med Tove. Så skönt att starta denna dag med rent, fräscht, nybäddade sängar och städat hus. Sådana småsaker kan typ göra mig helt lycklig, haha.

Denna vecka är fullspäckad med jobb och så har vi lite andra småsaker planerade med. Ska gosa ihjäl mig med barnen! Kommer typ gråta tårar av glädje när jag får se deras små ansikten efter förskolan/skolan idag. Dom är så saknade här hemma hos oss.

Önskar er en härlig måndag. Stor kram/G

Har kommit igång med träningen rejält nu! Kommer träningsinlägg strax.

Alltid proteinsmoothie efter gym. Min favorit är nog denna med salted caramel, mhmm.

Fick hem en ny grill till bilen i helgen. Kommer bli så snyggt! Vi ska fixa detta nu i dagarna.

Ätit sushi med Tove!

Hon hjälpte mig med lite jobb och så köpte vi den nya Maraboun. Den var god men ingen wow-upplevelse. Har ni testat?

Köpte äntligen våra nya sängbord igår. Återkommer med slutresultatet när dom är på plats. Då ska jag visa er nya sängen med. Den är förresten bland det bästa som har hänt mig materiellt på väldigt länge. Så otroligt skön att sova i! Vill aldrig kliva upp för det är så gosigt att bara ligga där. Bättre än på hotell ;p

Fredagsfrullen blev toast med äggröra och avokado + hallonsmoothie.

Och lördagsfrullen blev bananpannkakor med sockerfri glass och chokladsås + jordgubbar.

Recept på pannkakorna: 

– Tre ägg

– 1 tsk vaniljpulver

– 1 mogen banan

– 1/2 dl mjöl

– 6 dl iKaffe

– 2 1/2 dl havregryn

Mixade bara allt och stekte i smör!

Åt middag ute på språng mellan ärenden med min älskling i söndags med. Var supermysigt!

Och så har mannen gjort sej med råris och grönsaker + sin tomatsalsa. Detta skulle jag kunna leva på! Det är ju sådan här mat vi alltid äter till vardags = perfekt träningsmat. Och det är så jäkla gott med. Vi byter oftast bara ut proteinet och så växlar vi mellan ris och potatis.

Mina favoritparfymer just nu! Dessa fyra används dagligen men varierar mellan dom.

HÄRHÄRHÄRHÄR

Och jag har för stunden ännu ett pågående samarbete med Weard Underwear som jag ÄLSKAR. Så jäkla bekväma och fina underkläder. Sitter som en smäck på kroppen! Supertips om man vill ha något mjukt och kvalitativt på sig i vardagen. Har dessa stringtrosor under tightsen 90% av tiden just nu. Dom har allt från t-shirts, underställ, trosor och strumpor. Strumporna har jag varje, varje dag! Allt är gjort av bambu och man känner verkligen att det är något helt annat om man jämför med exempelvis andra material som brukar vara på underkläder.

Min kod GABRIELLA20 ger er 20% i 48h från nu på allt – HÄR.

Kommentarer

  1. Malin

    Hur skulle du säg att stoeleken på Weard-underkläderna är? 🙂 (har ingen erfarenhet av bambu men är sugen på att testa)

  2. Mia g

    Har ett bambunattlinne och det är skönt och svalt. Luktade på den där parfymen i hjärtform oj vad den luktade gott. Där jag bor har många jobbig huvudvärk men vi har inte Corona. Snön har vräkig ner men nu slutat. Ska bli plus 6 senare i veckan. Ha det bra. kram. 😊

  3. A

    Mina barn hade också springmask, fick så bra hjälp från 1177 med tips och råd. Man ska ju tvätta ALLT varje dag eftersom de äggen är lätt att få i sig igen. Kläder, framförallt trosor, sängkläder, handdukar, gosedjur, allt ska tvättas. Dammsuga varje dag. Dammtorka varje dag. Torka av framförallt toaletten varje dag. Huvva! Jag som älskar att städa tyckte ändå att det var hur jobbigt som helst för man skulle göra detta i 2 veckors tid. Helt slut efter det, haha!

  4. Annelie

    Man ska alltid avmaska hela familjen och framför allt se till att alla har kortklippta naglar då äggen gärna lägger sig där under. Även tvätta alla gosedjur, mattor etc.
    Andra dosen ( man brukar vanligtvis ta 2-3 tabletter om det är barn per gång) tar man exakt tio dagar senare, så inte äggen som ligger i tarmen hinner kläckas.

    Mvh BVC-sköterskan. 😉

  5. Lo

    Ett tips om mask, om barnen/vuxen biter på naglarna är man mer benägen att få mask, för då får man i sig smutsen/jord som maskägg finns i. Nu kanske ingen av er gör det men en bra anledning att inte börja heller 😄
    Vanquin är mycket bättre mot mask, kan dock vara svår få tag på.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish